Veli345 Публикувано Февруари 12, 2011 Публикувано Февруари 12, 2011 Здравейте колеги! Попрегледах темите, но не открих точно такава... Имам електроакустична китара и се замислям да си взема кубе за електрическа.Свирил съм с тази комбинация и съм доволен.Каква е разликата от кубето за акустична и има ли смисъл да си вземам! Благодаря предварително! Велизар Цитирай
Icarus Отговорено Февруари 12, 2011 Отговорено Февруари 12, 2011 Преди време на бях на вълна електроакустични китари, и бях постнал ей тази тема: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=40681&hl=%E5%EB%E5%EA%F2%F0%EE%E0%EA%F3%F1%F2%E8%F7%ED%E8+%EA%E8%F2%E0%F0%E8 Половината неща са офтопик де, но става дума за приблизително подобни неща. Иначе аз също съм свирил с акустична китара в нормален амп (поради лигня, в общи линии), и нещо хич не ми хареса. Едно криво такова, пръдливо, склонно доста към микрофонии. Щом си доволен, няма лошо. Отиваш в магазина с китарата си под ръка, пробваш, и вземаш каквото харесаш. Цитирай
Георги Тотев Отговорено Февруари 12, 2011 Отговорено Февруари 12, 2011 Моята ел. акустика си я озвучавам през кубето за ел. китарата и честно да ти кажа нямам проблем. Само на чист канал с малко ревърб ако се разлигавя. Зависи и от кубето, моето хибридно Marshall Valvestate 65R. Поздрави! Герги Цитирай
mfutbol Отговорено Февруари 12, 2011 Отговорено Февруари 12, 2011 Аз мойта също я включвам в кубето за електричка и звучи доста добре. Имам моделинг кубе (тоест с ефекти) и вади приличен дисторшън! Включена в пулт пък, звучи идеално!! Цитирай
Recommended Posts