romanceisdead. Публикувано Февруари 10, 2011 Публикувано Февруари 10, 2011 Здравейте. Нуждая се от помощ. Трябват ми подходящи акорди за "Лудо младо" Припева си го свиря: G F C Но просто единствението акорди които намерих не ми звучаха добре ами трябват спешно!! Цитирай
MiroLambov Отговорено Февруари 11, 2011 Отговорено Февруари 11, 2011 (Редактирано) Според мен припева би трябвало да е: Сол, Фа, сол, Сол-фа(в един и същ такт), До. Всички акорди са мажорни. А ако ти трябва куплета, мисля че е така: Ла минор, До, Сол, сол, повтарят се два пъти...Както и припева Редактирано Февруари 11, 2011 от CursedSoul Цитирай
Dan Отговорено Февруари 12, 2011 Отговорено Февруари 12, 2011 Здравейте. Нуждая се от помощ. Трябват ми подходящи акорди за "Лудо младо" Припева си го свиря: G F C Но просто единствението акорди които намерих не ми звучаха добре ами трябват спешно!! За куплетите според мен са: "Am7, F, C, C" , а за припева са си "G, F, C". Сега гледах оригиналната версия от някакъв концерт, там почват от Bb. Цитирай
kiusha82 Отговорено Февруари 12, 2011 Отговорено Февруари 12, 2011 За куплетите според мен са: "Am7, F, G, C" , а за припева са си "G, Am(преминаващ)F, G(преминаващ)F,G,F,G,F,C Цитирай
romanceisdead. Отговорено Февруари 13, 2011 Автор Отговорено Февруари 13, 2011 Благодаря, момчета. Цитирай
Recommended Posts