makedonetsa Отговорено Юли 16, 2006 Отговорено Юли 16, 2006 Пичове ! Учителя които ще преподава в "Ново Музикални Училище Бьлгария" ми е приятел и е много як!!! Цитирай
martinbg Отговорено Декември 29, 2007 Отговорено Декември 29, 2007 В читалище "Райко Алексиев". Намира се срещу МВР болница(Руски паметник) в една частна езикова гимназия. Учителят се казва Димитър Марков. 32 лева на месец, 8 урока по час. Я дай малко повече инфо pls - телефон за връзка ако знаеш, както и за тези 8 урока какво може да научи един начинаещ (имам предвид кога се стига до slapping, popping и всякакви такива техники). Благодаря предварително. Цитирай
Александър0369 Отговорено Март 26, 2008 Отговорено Март 26, 2008 Ми всъщност съм от софия и съм изключително начинаещ.Мога да свиря на бас само на Lacuna Coil - Heaven's a lie и ако може да е близо до центъра(Лозенец, Стрелбище, Борово , Красно Село и тн. тази част.) Давам уроци по бас за начинаещи.Казвам се Александър и се занимавах с музика рофесионално доста време. Ако те интересува,пиши или ми звънни на :0886116628 Цитирай
forever_or_never Отговорено Април 25, 2008 Отговорено Април 25, 2008 хора и аз се интересувам кой може да ми дава уроци? Цитирай
Recommended Posts