Явор тъпото Отговорено Март 16, 2011 Отговорено Март 16, 2011 Поздравления за кавърите, направо разцепват мрака Уменията ти са на световно ниво, едва ли някой тук ще отрече,време е може би да почнеш и авторски парчета.Между другото каква звукова карта използваш за Гитар риг-а? Цитирай
tocata Отговорено Март 17, 2011 Отговорено Март 17, 2011 (Редактирано) Супер свирене и супер звук.. В началото мислех,че е И.М. даже си го мислех до края.. Поздравления!!! Редактирано Март 17, 2011 от tocata Цитирай
Joro_Schecter Отговорено Март 18, 2011 Отговорено Март 18, 2011 (Редактирано) Много добро! Можеш ли да качиш за download пача на Guitar Rig 3 с който свириш? Редактирано Март 18, 2011 от Joro_Schecter Цитирай
YNGWIE308 Отговорено Март 18, 2011 Автор Отговорено Март 18, 2011 http://www.guitarampmodeling.com/ направи си регистрация и нападай... Супер свирене и супер звук.. В началото мислех,че е И.М. даже си го мислех до края.. Поздравления!!! братле това е голям комплимент от човек като теб,като знам ти как свириш направоooo нямам думи ,ти си един от ГОЛЕМИТЕ..... Цитирай
Black Bird Отговорено Март 19, 2011 Отговорено Март 19, 2011 Невероятен тон и свирене! Слушам го всеки ден и съм горд, че имаме такъв Българин! Цитирай
YNGWIE308 Отговорено Март 19, 2011 Автор Отговорено Март 19, 2011 много ти благодаря братле но това е само демо,не съм коментирал твоя музика защото незнаех какво да ти напиша, ти си извънземен. толкова добре свириш че не съм сигурен дали е истина ти си от ГОЛЕМИТЕ Цитирай
Black Bird Отговорено Март 19, 2011 Отговорено Март 19, 2011 Благодаря ти...! Слушам Малмстийн от 92 година...това което си постигнал с Фендера си е невероятно! Не просто да повярваш, а по-скоро да се поклониш пред таланта ти и труда и любовта които си дал! Можел ли да споделиш повече за китарите си? Какви Фендери имаш . Модели и цени? Искам да си купя Фендер, но не прекалено скъп. Мерси! Цитирай
Slav Отговорено Март 21, 2011 Отговорено Март 21, 2011 Като ГОЛЯМ фен на Ингви бих могъл да кажа, че направо ме отнесе още в началото ... Изцяло си успял да влезеш в неговия стил ... Страхотен кавър, поздравления! Цитирай
YNGWIE308 Отговорено Март 21, 2011 Автор Отговорено Март 21, 2011 благодаря ти,ако се намери добър backing track може да се получи и по добре, независимо че не се занимавам сериозно с музика....поздрави Цитирай
jocker Отговорено Април 2, 2011 Отговорено Април 2, 2011 Ингви,това си ти, нали? Кога си научил български не е толкова важно...С твоите изпълнения може само да откажеш почти всички съфорумници от постване в този раздел. Свириш страхотно, поздравления за всички кавъри и импровизации. Искам само да те попитам, защо толкова често повтаряш, че не се занимаваш сериозно с музика? Не ми звучи истинско от устата на човек, който казва, че не свири само когато спи. И какво ли ще значи тогава да се занимаваш сериозно?! Цитирай
YNGWIE308 Отговорено Април 2, 2011 Автор Отговорено Април 2, 2011 здравей аз съм ники : благодаря ти за коментара,с това че не се занимавам сериозно с музика имам предвид че не съм нотно грамотен и Не свиря в група : просто харесвам MALMSTEEN и по конкретно цигулковия бръснещ звук и убийственото му вибрато.Според мен човек за да свири така трябва да разполага с много свободно време и богата палитра от финанси : освен лудостта разбирасе аз не разполагам с друго...9 часовия фитнес с китарата предполагам е дал резултат, но това беше преди години сега почти не свиря ....поздрави.. Цитирай
YNGWIE308 Отговорено Април 22, 2011 Автор Отговорено Април 22, 2011 Супер свирене и супер звук.. В началото мислех,че е И.М. даже си го мислех до края.. Поздравления!!! Благодаря ти,но аз съм малко по грозен Цитирай
SCHINDLER Отговорено Юни 9, 2011 Отговорено Юни 9, 2011 Предлагам всеки китарист с брилянтни пръсти като колегата да се пробва и той да посвири парчето , но у тях си разбира се първо...а след две години може и да постне записи да се вдъхновим от нарастващият по сила клуб на талантите,които могат да си изберат дори и химн :xxxx. Дори и революция могат да направят. Жалко,че скромността на колегата му пречи да организира мероприятието-убеден съм, че доста народ ще го пита-"как свириш туй,или как правиш еди-кое си". Аз на негово място си пускам обява за уроци по китара и то по няколко ученика в клас. И след време като се понадуят и забравят откъде са тръгнали, все пак през зъби да казват че еди-кой си ги е научил на нещо. Това е. Останалото,което не се връзва се нарича музика. 1 Цитирай
Recommended Posts