Stoil simeonov Публикувано Февруари 10, 2011 Публикувано Февруари 10, 2011 (Редактирано) От два месеца работя зад бюро ,самостоятелно.Имам доста "свободно" време.Замислям това за да запълня тринайсет-часовият си работен ден с репетиция. Проблимите започват тук :първото на ум-акустична китара -прекалено голяма и твърде много шум за моето работно място,второто-електрическа-да ,от една страна-има възможност за усилвател за слушалки ,но пак стигам до заключение за проблемът с големината и.Накрая се спрях на това: Спокойно мога да я побера в ръкава на якето сии да се насладя на репетиция в работата За звукът нямам претенций абсолютно никакви(е не чак никакви,просто прилични)Разгледах в он-лайн магазини ,за цените нямам представа,трябва ми дори и втора ръка да е,просто да е евтинийка някаква ,и да е подобна на размери като тази^ По-важното е да няма ключове,глава ,абе-две сглобяеми дъски Какви допълнителни устройства са нужни?Помогнете ми с инфо. на магазини в България ,където са в наличност и са с достъпни,прилични цени ,ако е въсможно. Помагайте колегиза ние,които седим зад бюрото по цял ден ще е истинско удоволствие да отворим чекмеджето или шкавчето ,да сглобим две дъски със по шест "струни",и да направим денят си полезенПоствайте линкове,адреси и каквото ви дойде на ум. п.с. Извинявам се ,ако повтарям вече съществуваща тема ,но по-важното за мен е индивидуалното ми запитване^ Редактирано Февруари 10, 2011 от Stoil simeonov Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Февруари 10, 2011 Отговорено Февруари 10, 2011 Аз не виждам това, което си пуснал... Цитирай
Stoil simeonov Отговорено Февруари 10, 2011 Автор Отговорено Февруари 10, 2011 Проблем с Mypicx.Надявам се да съм оправил линкът Цитирай
bratmito Отговорено Февруари 10, 2011 Отговорено Февруари 10, 2011 Има и мини китари,които също може да са подходящи за целта.Скоро се продаваше една такава във форума. Виждал съм нещо подобно на това,но с по-стандартна форма(грифа и струните бяха на една ос) в Динакорд в Пловдив. Цитирай
asen93 Отговорено Февруари 10, 2011 Отговорено Февруари 10, 2011 като за говорихте за мини китари за упражнения ето ви и една идея : http://www.thomann.de/gb/search_dir.html?xsid=49e3112435665fc0bc3c0649e8112d7a&sw=shredneck&x=0&y=0 Цитирай
Stoil simeonov Отговорено Февруари 11, 2011 Автор Отговорено Февруари 11, 2011 ^Това не е лоша идея ,но друго си е нещо с повече от 7 прага Цитирай
PlamenM Отговорено Февруари 11, 2011 Отговорено Февруари 11, 2011 ^Това не е лоша идея ,но друго си е нещо с повече от 7 прага Погледни ямаха сайлънт китарите - прекрасни инструменти за цената си , освен компактен инструмент получаваш и доста приличен инструмент. Пламен Цитирай
Stoil simeonov Отговорено Февруари 11, 2011 Автор Отговорено Февруари 11, 2011 Това е което намерих от най-ниския ценови клас подобие на Yamaha sillent -My link а самите Yamaha-Slt започват от около 300~400 евра ^.Идеята ми е да изполвам подобие на електрическа ,но и да мога да я свържа през процесор ,от който да използвам усилването за слушалки ,но за около 100~150 BGN едва ли ще намеря подобна "играчка" Цитирай
MiroLambov Отговорено Февруари 11, 2011 Отговорено Февруари 11, 2011 Аз бих ти предложил просто headless китара, например тази, няма да отнеме абсолютно нищо от кефа и звука, само не знам дали е достатъчно малка за изискванията ти Успех! Цитирай
Stoil simeonov Отговорено Февруари 11, 2011 Автор Отговорено Февруари 11, 2011 Ето рецептата : още BGN~200 +headless (second h.)+processor+mp3player(aux in)+headphones=преоткрих топлата в (х)Айде наздраве Цитирай
Recommended Posts