Sir Alfred Публикувано Февруари 10, 2011 Share Публикувано Февруари 10, 2011 Привет, според вас дали ще свърши работа? Пише че съдържа 99.3% АЛУМИНИЙ! Този почти един процент едва ли ще повлиае на проводимостта може и да не става нямам идея но изглежда логично да свърши работа в случая с екранирането Видях че се продава и алуминиево цинков спрей също така Поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
golfabitch Отговорено Февруари 10, 2011 Share Отговорено Февруари 10, 2011 Защо не си вземеш фолио вместо да си даваш парите за този спрей който освен,че ще е по-скъп е под съмнение дали върши работа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sir Alfred Отговорено Февруари 13, 2011 Автор Share Отговорено Февруари 13, 2011 Защо не си вземеш фолио вместо да си даваш парите за този спрей който освен,че ще е по-скъп е под съмнение дали върши работа. Най-вероятно със алуминиево фолио ще екранирам да Токова има в практикер но е доста дебело от другите които са ми предлагали Намира се на щанда за авто части Има и течен метал но е 22 лв. Поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
golfabitch Отговорено Февруари 13, 2011 Share Отговорено Февруари 13, 2011 Потърси в магазин за строителни материали.Моето е тънко,дълго около 2 метра мисля, че беше.Струваше 1.20 и ми свърши перфектна работа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sir Alfred Отговорено Февруари 13, 2011 Автор Share Отговорено Февруари 13, 2011 Потърси в магазин за строителни материали.Моето е тънко,дълго около 2 метра мисля, че беше.Струваше 1.20 и ми свърши перфектна работа. Мерси, сега ми хрумна че се продават и алуминиеви тавички за готвене предполагам матеряла е един и същ? 3 броя 2лв. достатъчно за три китари стига да става разбира се Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Февруари 13, 2011 Share Отговорено Февруари 13, 2011 В домашните потреби има алуминиево фолио за печене. Понеже е много дълго ще остане и да си печете риба в него. Мога да ви светна за вкусни рецепти. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts