dulo Публикувано Февруари 9, 2011 Публикувано Февруари 9, 2011 Здравейте! Проблемът ми е следния. Купих си китара DEAN Z 79,нова,това което ме притеснява е резониращ звук на 6 струна когато е свободна и по прагчетата до седмо,а също така 5 струна!!! Нормално ли е това? Доста съм притеснен цената на китарата е също така подобаваща!!! Цитирай
Георги Тотев Отговорено Февруари 9, 2011 Отговорено Февруари 9, 2011 (Редактирано) Имаш фрет бъзз (fret buzz) ... ама ако се поразровиш из форума и нета ще намериш доста отговори, айде сега към Google или търсачката на форума ... бегом марш! Герги Редактирано Февруари 9, 2011 от Георги Тотев Цитирай
rockfire Отговорено Февруари 9, 2011 Отговорено Февруари 9, 2011 Е може и на лютиер да я занесеш или на някой по- разбиращ китарист покрай тебе... Цитирай
Mairomaster Отговорено Февруари 9, 2011 Отговорено Февруари 9, 2011 Имаш фрет бъзз (fret buzz) ... ама ако се поразровиш из форума и нета ще намериш доста отговори, айде сега към Google или търсачката на форума ... бегом марш! Герги Как го натири подобаващо Ако бръжди леко е нормално и не е проблем по принцип. Щом е само на първите прагчета, вероятно е поради нисък нът. Цитирай
Recommended Posts