Stoil simeonov Публикувано Февруари 8, 2011 Публикувано Февруари 8, 2011 Ето в снимката по-долу става на въпрос ,контролерите се виждат на сцената,iма един "камион" ,който само загатвам че е бос-съпресър ,или тунер ,но ще оставя на вас това за да не гадая на празно ,другият контрол от ляво на изпълнителя е някакъв фуут-контролер(пак предполагам) ,че e към китарният усилвател ,който изполва ,но не може да се види ,защото е "бaк он да стейдж".Китарният амп е Меса-ректи виждал съм го в интервюта преди или след концерт и също със китарни глави-два броя на неизвестната дотогава за мен фирма ,Diezel ,за която разбрах ,че премахва глави.......и къса джобове...За изпълнителя ,той използва от електрическите шумотворци ,Paul Reed Smith ,Gibson-SG,ES,LP,Firebirth , гледал съм и един лайв с някакъв Теле-каст. copy на PRS(несигурен) , а от акустичните ,сърцеразтапящите Taylor.Mикрофони ,използва от начолото на кариерата си ,до към 2006,07's ,Shure beta 58A,и Sennheiser,(някъде около периода когато е в клиника за душевно....наркомани 2005г.)В днешно време използва Sennheiser ew 300 и нещо си ,wireless модел и кондензаторен микрофон-слушалка(for live&rec.) .Казва се Адам Гонтиер ,вокал,китара на "три дни гратис" ,но това нека не ви засяга ако не сте му почитатели ,въпросите са други ,ето: Какви са контролите долу на пода?(не намерих по добро качество) Можете ли да ме информирате кои са нещата в рак-овете?Надявам се да ги разпознаете ,ако сте ги виждали Има и "камиончета" върху рак-овете ,но незнам дали ще ги видите по-подробно. Долу в дясно истинският "чейн" ,който прави звукът на групата ,от китарната и страна ,разпознайте нещо ,ако можете ,аз нямам очи ... Тук мисля ,че не е с Taylor-acoustic. С Gibson-Firebirth Стига толкова ,не мисля да правя галерия ,имам своите въпроси вече ,може и да съм бил полезен на някого Не се засягайте ако не ги харесвате ,бенда ,въпросите ми имат съвсем друга цел. Не се сдържам.....премахващите глави Diezel amps(последната) : п.с. простете , за увлеченото вманиачение Цитирай
Stoil simeonov Отговорено Февруари 8, 2011 Автор Отговорено Февруари 8, 2011 (Редактирано) Снимките се прецакват Редактирано Февруари 8, 2011 от Stoil simeonov Цитирай
Stoil simeonov Отговорено Февруари 8, 2011 Автор Отговорено Февруари 8, 2011 1-My link-on stage 2-My link--studio-рак 3-My link--on stage 4-My link--acoustic 5-My link--with Gubson-Firebirth 6-My link--Diezel guitar head Цитирай
VERSUS Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 Акустичната китара, на която свири е марка Guild. Повече не мога да ти помогна. Цитирай
Atari Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 във фликър За този тук ли става въпрос? Фликър е доста добър източник на снимки на оборудване на групи, поне що се отнася до концертната част. Ако е за този - виждат се два Бос тунера, Ibanez Tube Screamer, EHX Micro POG, Дилей на Бос, захранване и разни други рабои, които не разпознавам. Цитирай
Stoil simeonov Отговорено Февруари 8, 2011 Автор Отговорено Февруари 8, 2011 ^е ,благодарско от сърце приятелю Цитирай
Recommended Posts