Jump to content
Българският форум за музиканти

Лабиринт


Recommended Posts

Интересно парче, вокалите ми напомнят атмосферата на Нова генерация тук таме. :) Вокалистката има много потенциал в ниските! Много ню уейв, браво!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а какво мислите за барабаните те а програмирани...

 

това според вас пречи или помага на парчето?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен като звук става ... но песента ми идва бавна и скучна. Текста, така изпят, звучи доста мрачно и навява депресия. Може би това е целта ви, но кой слуша такава музика?! Аз, НЕ! :music:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 months later...

Т`ва не е депресия, баце, т`ва е реалността:) Ссссслучват се такива работи, и то почти на всички. Парчето е МРАЧНО, за да стимулира хората да не опират до тоя shit. Щото той хич не е весел:) А посланието е "ВЯРВАЙ в човека до себе си и си ПОЗВОЛИ да се изгубиш в него!"

 

Щото иначе всичките ще си викаме само "хаха" и "майната ти"...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е не моем да не се присетим за "това е краят,мой приятелю" на Морисън - като музика де..

Парчето е МРАЧНО, за да стимулира хората да не опират до тоя shit
Едни от най мрачните (че поумреха некои от дрогата) английски банди пееха "няма бъдеще за теб,няма бъдеще за мен",на фона на здрав елементарен рок,впоследствие наречен "пънк",а от него тръгна "ню-уейв" с разликата,че пънковете крещят,а новата вълна плачкат.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

така като чета темата и се не сещам кое е парчето и наистина си мисля че нещо за наркотици става въпрос

 

ксе. ти чувстваш нещата вярно и песните ти нямат нужда от апология. сигурно сама усещаш, че оправданието "пеем за това, за да не се стига дотам", стои глупаво и не на място. наистина единствено с него можем да оправдаем лирическата меланхолия пред една култура, чиято главна добродетел е "щастието". много Хора (като глупаците изобщо не ги броя, тях и с чук не мож им наби нищо в главите) просто не могат да вдянат същността на това. а не им и трябва, за да изпълняват функцията си на хора, т.е. да живеят.

 

а пък който не вижда нещата така - и той ги вижда вярно...

Редактирано от Fallenblood
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Парчето е "Лабиринт";)

 

Що оправдание? То си е така - парчето представя пътя на твърде страхливия човек в една връзка към пълната безсмислена самота... А това си е мрачна картинка:)

 

Hillbilly, първо че не се знае ню-уейв ли сме или какво и второ - аз лично не плачкам, ами направо им се карам на хората xD С досадна нотка на назидателност дори... Щото е много лесно е да се осереш и да си припяваш "this is the end", по-трудно е да осъзнаеш собствените си грешки и да вземеш да ПРОМЕНИШ нещо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То убаво да имаш самочувствие,ама да се подиграваш на Морисън е нелепо,па като гледам и се пените,ако някой каже критика и мнение,то в тоя форум като за умрелите - или добро да се каже ,или нищо..

И аз си мислех,че мога да свиря,докато не чух някои джаз-музиканти,нема нужда от висок летеж ..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

А сега след като изкара изпод вола теленце, пробвай и слонче да произведеш...

 

Кой за Бога се е подигравал на Морисън? Или с други думи кви пет ле`а? Да съм казала, че МОРИСЪН се е осрал и си е припявал? Не:) Ти пръв цитира парчето, цитирах го и аз. WTF...

 

Освен това изобщо не разбрах, че критикуваш. Ти всъщност написа един общ блудкав обзор на развитието на "мрачните" парчета от пънка към ню-уейва... Не знаех, че на това му се вика критика. Мисля, че по-скоро му се вика "спамене", щото няма ник`ва връзка по темата.

 

Не държа да; и не си мисля че свиря по-добре от който и да било джаз-музикант и ми е дълбоко безразлично дали покривам нормите за "качество". Свиря, защото ми доставя удоволствие. Пея, защото ми харесва и защото смятам че имам какво да кажа. Ти явно не си намерил това удоволствие в музиката си. Моите съболезнования.

 

Още нещо - не се пеня, дори не бях влизала в тоя форум от 2 години :D Пробвай да ми прочетеш пак коментите буква по буква, без да добавяш нюанси от фантазията си... Пък ако все пак държиш да се джафкаш с някого - насреща съм, макар че изглеждаш напълно способен да се справиш и сам със задачата :coolp:

 

P.S.: Чувствам се напълно в правото си да отговарям грубо на идиотски офтопик изказвания от типа "брей, едно време пънковете крещяха, дай да си припомня бурната си младост" и "как може да се подиграваш на Морисън!". Първо четете и слушайте, после пишете... Приемам КРИТИКА. Не брътвежи.

Редактирано от kcekce
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.