MysticalPianoPlayer Публикувано Февруари 5, 2011 Публикувано Февруари 5, 2011 Здравейте, излезе ми проблем с Roland EXR-5s, когато искам да си пусна някакъв стил и да свиря върху него, на дисплея се появява надписът "DISABLED" и нищо не се чува. Как да го оправя ? Другият ми въпрос е, че когато сложна sustain педал, който няма switch на полярността, не мога да открия на менюто на клавира как да сменя полярността на педала. Цитирай
Мартин87 Отговорено Февруари 6, 2011 Отговорено Февруари 6, 2011 Имал съм такъв клавир, но честно да ти кажа, това за стила за първи път чувам подобен проблем. А това за педала, там мисля, че няма функция, която да обръща поляритета. Такава функция има при Корг, но при ниския клас на Роланд... За най-сигурно е хубаво да отвориш упътването. Цитирай
Rolands Отговорено Март 2, 2012 Отговорено Март 2, 2012 Здравейте, излезе ми проблем с Roland EXR-5s, когато искам да си пусна някакъв стил и да свиря върху него, на дисплея се появява надписът "DISABLED" и нищо не се чува. Как да го оправя ? Другият ми въпрос е, че когато сложна sustain педал, който няма switch на полярността, не мога да открия на менюто на клавира как да сменя полярността на педала. Приятел, имаш ли го още този проблем, защото на мен туко що ми се получи същото, има ли начин за оправяне.. Цитирай
MysticalPianoPlayer Отговорено Март 26, 2012 Автор Отговорено Март 26, 2012 Здравейте, излезе ми проблем с Roland EXR-5s, когато искам да си пусна някакъв стил и да свиря върху него, на дисплея се появява надписът "DISABLED" и нищо не се чува. Как да го оправя ? Другият ми въпрос е, че когато сложна sustain педал, който няма switch на полярността, не мога да открия на менюто на клавира как да сменя полярността на педала. Приятел, имаш ли го още този проблем, защото на мен туко що ми се получи същото, има ли начин за оправяне.. Не, проблема все още съществува и не е решен. Цитирай
lodi Отговорено Май 17, 2012 Отговорено Май 17, 2012 Ако все още не е решен проблема пробвай следното; Изключи клавира натисни и задръж едновременно бутони Acoustic и Start/Stop и включи клавира както са натиснати бутоните, трябва на дисплея да ти изпише Enabled . Цитирай
MysticalPianoPlayer Отговорено Юни 5, 2012 Автор Отговорено Юни 5, 2012 Ако все още не е решен проблема пробвай следното; Изключи клавира натисни и задръж едновременно бутони Acoustic и Start/Stop и включи клавира както са натиснати бутоните, трябва на дисплея да ти изпише Enabled . Благодаря много, успяха да реша проблема, Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юни 7, 2012 Отговорено Юни 7, 2012 Колкото до поляритета - по принцип клавирите си засичат поляритета като се включат. Ако все още е наобратно - задръж педала и така включи клавира. За моя Roland това върши работа Цитирай
Recommended Posts