Sebastian Отговорено Април 3, 2006 Автор Отговорено Април 3, 2006 Само за информация!Да попитам де! Има ли значение марката на МАРГАРИНА,защото може не с всеки да се получи?!? :wow: И аз това щях да питам, но се сдържах Цитирай
AccesS Отговорено Април 3, 2006 Отговорено Април 3, 2006 аз си мислех че целта на лепенката е да се изкарат малко повече точки "живот" на кожата. тука за някакви маргарини,фонокарти се говори... бегам до супера да си накупя "мазно" , да се натъпча и после да лепя по кожата :violin: Цитирай
Katsko Отговорено Април 3, 2006 Отговорено Април 3, 2006 аз си мислех че целта на лепенката е да се изкарат малко повече точки "живот" на кожата. не само.очевидно се получава и разлика в звука.кой разбрал,разбрал... Цитирай
RockoBG Отговорено Април 3, 2006 Отговорено Април 3, 2006 Само за информация!Да попитам де! Има ли значение марката на МАРГАРИНА,защото може не с всеки да се получи?!? :wow: има огромно значение за звука, който търсиш! За по "западно" звучене - калиакра с уроци по английски език. За фънки литъл кик - малкият Томи разбира се. Ако търсиш мощен винтидж кик - Линко, но опаковките от преди 96 година, те са автентичния Бонзо звук... 'Ма и "при вас е весело" а? Ябълка, Ябълка, Боб, Боб, Боб Цитирай
Pishpunta Отговорено Април 3, 2006 Отговорено Април 3, 2006 Само за информация!Да попитам де! Има ли значение марката на МАРГАРИНА,защото може не с всеки да се получи?!? :wow: има огромно значение за звука, който търсиш! За по "западно" звучене - калиакра с уроци по английски език. За фънки литъл кик - малкият Томи разбира се. Ако търсиш мощен винтидж кик - Линко, но опаковките от преди 96 година, те са автентичния Бонзо звук... 'Ма и "при вас е весело" а? Ябълка, Ябълка, Боб, Боб, Боб То ако при нас не е весело,не знам къде ще е! Все пак сме БАРАБАНИСТИ,тоест НАЙ-ГОТИНИТЕ(без да се обижда никой)! Цитирай
bonzo Отговорено Април 3, 2006 Отговорено Април 3, 2006 (Редактирано) Според мен най-добре ще е, ако свириш с двоен педал, да си лепнеш от рама маргарин.И всеки ден със свирене ще бъде чудесен. Ако искаш по-метълски звук може да пробваш да си лепнеш и нещо по-твърдо ама не гарантирам дали ще се получи правилно. Редактирано Април 3, 2006 от bonzo Цитирай
Rocko Отговорено Април 3, 2006 Отговорено Април 3, 2006 Плака от рентгенова снимка......за предпочитане да е снимано дясно копито,най-върви с касата Става и от пластмасовите папки от офис 1 суперстор Цитирай
Fortissimo Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 Аве хора спрете се с тез глупости, 5-6 кинта са на Ремо или на Еванс. Цитирай
bonzo Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 (Редактирано) Аве хора спрете се с тез глупости, 5-6 кинта са на Ремо или на Еванс. Да ама човека живее в Шумен,ако беше прочел темата щеше да го прозреш,където не се продават такива гъзарии.Ферщейн? Редактирано Април 4, 2006 от bonzo Цитирай
Rocko Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 Ми Софиянци да съберат по 20 стотинки и да му пратят на човека 1-2 лепенки фирмени...... Цитирай
Sebastian Отговорено Април 12, 2006 Автор Отговорено Април 12, 2006 Обичам ви братя :inlove: , но няма нужа. Вече си залепих от сладолед Алома- върши работа Цитирай
bonzo Отговорено Април 15, 2006 Отговорено Април 15, 2006 Интересно ми е Еванс дали произвеждат бели,а не само прозрачни лепенки,защото имах една прозрачна и за 6месеца се изтърка и падна.Сега утидох в магазина и си поисках ремо,защо от години имам една ,коята държи и нен пуска,но ми казаха"сори нема",но имаха Еванс.И преди още да кажа не искам ми я показаха и аз помислих,че е бяла плътна и тн.Но като отлепих задната част разбрах,че съм голям идиотПак прозрачна и то двойна,ще видим колко ще издържи. Цитирай
Katsko Отговорено Април 15, 2006 Отговорено Април 15, 2006 (Редактирано) за бели не съм сигурен ама със сигурност правят черни,съвсем сериозно това Редактирано Април 15, 2006 от Katsko Цитирай
The Crow Отговорено Април 15, 2006 Отговорено Април 15, 2006 Да мойта си е черна .Прозрачна не съм виждал. Цитирай
bonzo Отговорено Април 15, 2006 Отговорено Април 15, 2006 за бели не съм сигурен ама със сигурност правят черни,съвсем сериозно това Ето каква ще е следващата лепенкаПоне здрава ли е,а? Цитирай
Recommended Posts