Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Ей чак сега я чух....

Много яка!!!!

по принцип съм пристрастен към женски вокали :godbless:

лекичко е монотонна но звъчи много хубаво , песента.

Дай да чуем още.

п.с.как ги записахте толкоз хубаво вокалите а пък китарата с диста толкоз зле.. или това е звученето което сте търсили де.. знам ли?Но определено ще живне ако се даде още мъгел на китарата с Дист-а.

Отговорено

Приятно е парчето,но наистина се замислете за звука на drive-натата китара. :lol: Успех,продължавайте напред!

П.П. Разминаването ще го пропуснем - другия път да го няма. :godbless:

Отговорено

Здарсти, vsavakovvv

уеахьжьллл уффф веднага да те поздравя и да ти кабжа че искам вокалиста ти да го взема след време да пее някои от моите парчета, като ги запиша...

Това момче има невревоятен глас, ако си ти - още по-добре.

Наеш от когичка търся такъв вокалист...

Разбих се от кеф. С много фийн глас, анатомичен като на Тед Леонаред от Enchant (една от л

юююбимите ми групи изобщо в последните 6-7 години).

Ще се радвам, ако може да пуснеш още някои парчета с вашия вокал.

Идеята на тази песен тук е много добра, запомняща се... лекичко хъс и липсва, но просто сте гледали да я запишете и изсжирите, абе да я направите изобщо... но има време.

С такъв вокалист имате мног0о добро бъдевще, сигурен сънм. СУпер яко се накефвам. Браво, че има такива хора да...

Аре...

Отговорено
Здарсти, vsavakovvv

уеахьжьллл уффф веднага да те поздравя и да ти кабжа че искам вокалиста ти да го взема след време да пее някои от моите парчета, като ги запиша...

Това момче има невревоятен глас, ако си ти - още по-добре.

Наеш от когичка търся такъв вокалист...

Разбих се от кеф. С много фийн глас, анатомичен като на Тед Леонаред от Enchant (една от л

юююбимите ми групи изобщо в последните 6-7 години).

Ще се радвам, ако може да пуснеш още някои парчета с вашия вокал.

Идеята на тази песен тук е много добра, запомняща се... лекичко хъс и липсва, но просто сте гледали да я запишете и изсжирите, абе да я направите изобщо... но има време.

С такъв вокалист имате мног0о добро бъдевще, сигурен сънм. СУпер яко се накефвам. Браво, че има такива хора да...

Аре...

на какво си?

Отговорено

Много свежарско парче! Вокалистката наистина кърти :););)

И аз да отбележа един минус, китарата ;) Много разпростряно звучи като цяло, много гейн бе, много :)

Отговорено

Избщо не прочетох, че ставало въпрос за вокалистКА...

Жалко... предложението ми се отменя!

Иначе, не пее зле момичето, ама за момиче на мен ми трябва (ако ми потрябва по-натам). Продължавайте, добре е така!