vsavakov Публикувано Април 1, 2006 Публикувано Април 1, 2006 Нова песен на група IRONY-When life doesn't existv v GMAIL Цитирай
jFog Отговорено Април 1, 2006 Отговорено Април 1, 2006 Ей чак сега я чух.... Много яка!!!! по принцип съм пристрастен към женски вокали лекичко е монотонна но звъчи много хубаво , песента. Дай да чуем още. п.с.как ги записахте толкоз хубаво вокалите а пък китарата с диста толкоз зле.. или това е звученето което сте търсили де.. знам ли?Но определено ще живне ако се даде още мъгел на китарата с Дист-а. Цитирай
vsavakov Отговорено Април 1, 2006 Автор Отговорено Април 1, 2006 Прав си за китарата и дори едната се разминава малко но ще я оправим.10x Цитирай
Mephistofel Отговорено Април 1, 2006 Отговорено Април 1, 2006 Приятно е парчето,но наистина се замислете за звука на drive-натата китара. Успех,продължавайте напред! П.П. Разминаването ще го пропуснем - другия път да го няма. Цитирай
vsavakov Отговорено Април 1, 2006 Автор Отговорено Април 1, 2006 Ето и LINK http://s65.yousendit.com/d.aspx?id=17AUCDH...N50QP0U2TRRQKGU Цитирай
vsavakov Отговорено Април 1, 2006 Автор Отговорено Април 1, 2006 Нова песен на група IRONY-When life doesn't existv v GMAIL Кажете мнение Цитирай
adXok Отговорено Април 2, 2006 Отговорено Април 2, 2006 Здарсти, vsavakovvv уеахьжьллл уффф веднага да те поздравя и да ти кабжа че искам вокалиста ти да го взема след време да пее някои от моите парчета, като ги запиша... Това момче има невревоятен глас, ако си ти - още по-добре. Наеш от когичка търся такъв вокалист... Разбих се от кеф. С много фийн глас, анатомичен като на Тед Леонаред от Enchant (една от л юююбимите ми групи изобщо в последните 6-7 години). Ще се радвам, ако може да пуснеш още някои парчета с вашия вокал. Идеята на тази песен тук е много добра, запомняща се... лекичко хъс и липсва, но просто сте гледали да я запишете и изсжирите, абе да я направите изобщо... но има време. С такъв вокалист имате мног0о добро бъдевще, сигурен сънм. СУпер яко се накефвам. Браво, че има такива хора да... Аре... Цитирай
goal Отговорено Април 2, 2006 Отговорено Април 2, 2006 Здарсти, vsavakovvv уеахьжьллл уффф веднага да те поздравя и да ти кабжа че искам вокалиста ти да го взема след време да пее някои от моите парчета, като ги запиша... Това момче има невревоятен глас, ако си ти - още по-добре. Наеш от когичка търся такъв вокалист... Разбих се от кеф. С много фийн глас, анатомичен като на Тед Леонаред от Enchant (една от л юююбимите ми групи изобщо в последните 6-7 години). Ще се радвам, ако може да пуснеш още някои парчета с вашия вокал. Идеята на тази песен тук е много добра, запомняща се... лекичко хъс и липсва, но просто сте гледали да я запишете и изсжирите, абе да я направите изобщо... но има време. С такъв вокалист имате мног0о добро бъдевще, сигурен сънм. СУпер яко се накефвам. Браво, че има такива хора да... Аре... на какво си? Цитирай
Niilo Отговорено Април 2, 2006 Отговорено Април 2, 2006 Много свежарско парче! Вокалистката наистина кърти И аз да отбележа един минус, китарата Много разпростряно звучи като цяло, много гейн бе, много Цитирай
adXok Отговорено Април 3, 2006 Отговорено Април 3, 2006 Избщо не прочетох, че ставало въпрос за вокалистКА... Жалко... предложението ми се отменя! Иначе, не пее зле момичето, ама за момиче на мен ми трябва (ако ми потрябва по-натам). Продължавайте, добре е така! Цитирай
Recommended Posts