martist Публикувано Март 30, 2006 Публикувано Март 30, 2006 Здравейте, Това е линк към едно инструменталче. Smooth R&B Очаквам мнения Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 30, 2006 Отговорено Март 30, 2006 мн приятно, аз бих дръпнал пианото съвсем леко назад, ама една идея и то само когато е само, като се включат др инструменти ще се изгуби Цитирай
Sad But True Отговорено Април 2, 2006 Отговорено Април 2, 2006 Здравейте, Това е линк към едно инструменталче. Smooth R&B Очаквам мнения Много добро, и според мен отгоре могат да се сложат малко китарки. Ако нямаш нищо против ще си поиграя малко вкъщи и ще ти пратя резултата. И едно въпросче,Redrum ли е използван? Цитирай
martist Отговорено Април 2, 2006 Автор Отговорено Април 2, 2006 Здравейте, Това е линк към едно инструменталче. Smooth R&B Очаквам мнения Много добро, и според мен отгоре могат да се сложат малко китарки. Ако нямаш нищо против ще си поиграя малко вкъщи и ще ти пратя резултата. И едно въпросче,Redrum ли е използван? Какво е Редрум?Ако ти се занимава турни някакви китарки ма не много да не натежат Цитирай
Sad But True Отговорено Април 2, 2006 Отговорено Април 2, 2006 Няма да тежат бе. А Redrum-а освен червен ром е част продукт на Proppelerhead,наречеn Reason , програмка на която можеш да си правиш музика най-общо казано Цитирай
martist Отговорено Април 3, 2006 Автор Отговорено Април 3, 2006 Няма да тежат бе.А Redrum-а освен червен ром е част продукт на Proppelerhead,наречеn Reason , програмка на която можеш да си правиш музика най-общо казано На синтито съм си го правил туй Цитирай
NitroBGA Отговорено Април 3, 2006 Отговорено Април 3, 2006 Смени тези барабани, че все едно слушам някаква помпичка, направо ми бърка в здравето. И по-рано трябва да влиза псевдо краша, че аха-аха да удари нещо и чувам само псст-псст. Не се сърди, просто ми звучи като астматично. иначе останалото е Цитирай
martist Отговорено Април 4, 2006 Автор Отговорено Април 4, 2006 (Редактирано) Смени тези барабани, че все едно слушам някаква помпичка, направо ми бърка в здравето. И по-рано трябва да влиза псевдо краша, че аха-аха да удари нещо и чувам само псст-псст. Не се сърди, просто ми звучи като астматично. иначе останалото е Интересно ми е за каква помпичка става въпрос.Нещо не разбирам какво имаш предвид Редактирано Април 4, 2006 от martist Цитирай
Recommended Posts