ge6a93 Публикувано Януари 28, 2011 Share Публикувано Януари 28, 2011 Здравейте, не съм сигурен дали темата ми е в точния раздел, но ето какъв ми е проблема: Когато стартирам Guitar FX Box 2.6, Guitar Rig 3, ефектите само ми бучат, а като свиря с китарата нищо не става. Отпреди 2 дни ми се получи така и не знам какъв е проблема. Пускам дисторшъна (обикновено почти до края го нагласям) и като усиля слабо тонколоните, дисторшъна се чува перфектно, както и това, което свиря. Сега обаче, само пращи, а от китарата не се чува. Някой имал ли е подобен проблем досега? Ще се радвам, ако можете да ми помогнете. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Johnyy Отговорено Януари 28, 2011 Share Отговорено Януари 28, 2011 Намали докраи врътката за Inputa а тази за звука увеличи малко след половината .. аз така съм го нагласил и с 2 дисторжъна не ми шуми изобщо .. но ако не става по добре дай скайп и ще погледна Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ge6a93 Отговорено Януари 29, 2011 Автор Share Отговорено Януари 29, 2011 Между другото се оправи бученето. Наистина като намалих In на минимум спря да пращи. Бладогаря за отговора! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Johnyy Отговорено Януари 29, 2011 Share Отговорено Януари 29, 2011 Между другото се оправи бученето. Наистина като намалих In на минимум спря да пращи. Бладогаря за отговора! Еми сигурно е било до край .. регулирай го както ти е по гот .. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Георги Тотев Отговорено Януари 29, 2011 Share Отговорено Януари 29, 2011 ^ Екстра ... а сега започвам да мисля два диста как звучат... "Джонка", би ли дал един семпъл? Няма да мога да заспя сега! С един вграден овер! Герги Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts