Jump to content
Българският форум за музиканти

No Recharge


Recommended Posts

Съжелявам, че чак сега качвам линк с по-добро качество. В общи линии това е микса, който ще претърпи леки промени. Но всичко има време. Надяваме се да ви хареса парчето. Очакваме всякакъв вид respond, дори деградивна критика ! :)

No Recharge - B-612 - first release

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен, китарите са много усилени спрямо останалите инструменти. Мисля, вокала трябва да е най напред.

Знам, че е много кофти да чуете следващото , но струва ми се че има леки ритмически разминавки (пак в китарите :( )

 

Соло барабанчето на 0:26 яко! От 0:44 до 0:52 много ме кефи, "Фейтноуморско " е! 1:27до 1:44 също много добре. От третата минута нататък пак много ФейтНоу мор (Между другото фенове ли сте? )

Нещата който не ми харесват:

Куплета(ако правилно съм го разпознал "Аз искам да летя...") - Много олд скул хард рок ми звучи и твърде стандартен риф.

Интрото - не за друго а заради рехавия звук на китарата. Звучи ми като комбинация от нек и мидъл адаптер на страт(не съм сигурен разбира се). Според мен е за друга музика тоя звук а и не носи на драйв .

Аутрото - Сами по себе си уа китарите са готини , обаче с баса и барабаните нещо не са се разбрали и пулсират различно.

 

 

 

Надявам се да не съм бил крайно деструктивен(само умерено) и да не предизвикам неприязън :)

 

Успех с албума!

Редактирано от ultramega
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЛУДНИЦА (То така става, като изпуснат клавириста...). Пиша след 50-тото прослушване, на 3 чифта колони и 2 чифта слушалки, но отдавна не ми се беше случвало нещо в този раздел да ме грабне от раз. Към "Фейтноуморско" бих добавил за инструментала и "кингдъмкамско". Идеята е страхотна, изпълнението е на ниво. Разбира се, всеки си има вкус, аз примерно бих избрал по-разчупена мелодия за вокалните партии и бих ги прибрал по-назад в микса. От 3:27 започва един клавир, който трябва да изпъкне. Тембралното съчетание на инструментите е перфектно! Панорамите също. За нищо на света не пипайте китарите! Внимавайте с тези леки промени, които предстоят на микса. Трябва наистина да са много леки.

Поздравления, все такива да ги дробите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Към ultramega - В общи линии сме фенове на ФЕЙТ, но като цяло има и доста други влияния около нас.. Малко са групите, които твърдят, че са инспирирани много от определена/определини банда/и, и вероятно сме като болшинството от групи, който вярват или поне твърдят, че правят нещо, което досега не е съществувало. Иначе промени в микса ще има, но не вярвам да са кой знае колко драстични... Всичко си го правим сами + още един музикант/тонрежисьор и може би албумът ни е най-големият проект, с който сме се захващали досега. Няма да обяснявам, колко трудно всичко се случва поради ред причини, който всеки, който има банда ги знае. Оценяваме вашите мнения, лично аз приемам и деградивната критика като положително събитие - след като някой те е наплюл, значи поне е чул парчето, а твоята идея със сигурност не беше такава. :) Поздрави!

 

Към paralax - благодарим за съпорта ! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Към микса: по-малко ефект/реверб или каквото там е ползвано/при вокалите.Като композиция.... ако си я харесвате,значи всичко е наред

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Парчето си е убиец!Ама както казах и във фейсбука касата и баса трябва да се оправят.По-скоро касата трябва да изпъкне малко с пик иначе има груув.Готино си е парчето.Гледах всички клипчета докато сте записвали албума и бяха много забавни,но мисля че като цяло барабаните са зле.Нито чинелите звучат добре нито фуса нито касата.Може би само барабанчето се е получило добре.Вокала може да е една идея по напред в микса.Другото е ОК.Малко трябва да го бутните и ще стане!Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.