paralax Отговорено Януари 29, 2011 Отговорено Януари 29, 2011 Текст: +++! Аранжимент: +++! Изпълнение: Как мога да чуя запис с по-добро качество? Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Януари 29, 2011 Автор Отговорено Януари 29, 2011 Съжелявам, че чак сега качвам линк с по-добро качество. В общи линии това е микса, който ще претърпи леки промени. Но всичко има време. Надяваме се да ви хареса парчето. Очакваме всякакъв вид respond, дори деградивна критика ! No Recharge - B-612 - first release Цитирай
ultramega Отговорено Януари 29, 2011 Отговорено Януари 29, 2011 (Редактирано) Според мен, китарите са много усилени спрямо останалите инструменти. Мисля, вокала трябва да е най напред. Знам, че е много кофти да чуете следващото , но струва ми се че има леки ритмически разминавки (пак в китарите ) Соло барабанчето на 0:26 яко! От 0:44 до 0:52 много ме кефи, "Фейтноуморско " е! 1:27до 1:44 също много добре. От третата минута нататък пак много ФейтНоу мор (Между другото фенове ли сте? ) Нещата който не ми харесват: Куплета(ако правилно съм го разпознал "Аз искам да летя...") - Много олд скул хард рок ми звучи и твърде стандартен риф. Интрото - не за друго а заради рехавия звук на китарата. Звучи ми като комбинация от нек и мидъл адаптер на страт(не съм сигурен разбира се). Според мен е за друга музика тоя звук а и не носи на драйв . Аутрото - Сами по себе си уа китарите са готини , обаче с баса и барабаните нещо не са се разбрали и пулсират различно. Надявам се да не съм бил крайно деструктивен(само умерено) и да не предизвикам неприязън Успех с албума! Редактирано Януари 29, 2011 от ultramega Цитирай
paralax Отговорено Януари 29, 2011 Отговорено Януари 29, 2011 ЛУДНИЦА (То така става, като изпуснат клавириста...). Пиша след 50-тото прослушване, на 3 чифта колони и 2 чифта слушалки, но отдавна не ми се беше случвало нещо в този раздел да ме грабне от раз. Към "Фейтноуморско" бих добавил за инструментала и "кингдъмкамско". Идеята е страхотна, изпълнението е на ниво. Разбира се, всеки си има вкус, аз примерно бих избрал по-разчупена мелодия за вокалните партии и бих ги прибрал по-назад в микса. От 3:27 започва един клавир, който трябва да изпъкне. Тембралното съчетание на инструментите е перфектно! Панорамите също. За нищо на света не пипайте китарите! Внимавайте с тези леки промени, които предстоят на микса. Трябва наистина да са много леки. Поздравления, все такива да ги дробите! Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Януари 30, 2011 Автор Отговорено Януари 30, 2011 Към ultramega - В общи линии сме фенове на ФЕЙТ, но като цяло има и доста други влияния около нас.. Малко са групите, които твърдят, че са инспирирани много от определена/определини банда/и, и вероятно сме като болшинството от групи, който вярват или поне твърдят, че правят нещо, което досега не е съществувало. Иначе промени в микса ще има, но не вярвам да са кой знае колко драстични... Всичко си го правим сами + още един музикант/тонрежисьор и може би албумът ни е най-големият проект, с който сме се захващали досега. Няма да обяснявам, колко трудно всичко се случва поради ред причини, който всеки, който има банда ги знае. Оценяваме вашите мнения, лично аз приемам и деградивната критика като положително събитие - след като някой те е наплюл, значи поне е чул парчето, а твоята идея със сигурност не беше такава. Поздрави! Към paralax - благодарим за съпорта ! Цитирай
мегатон Отговорено Февруари 1, 2011 Отговорено Февруари 1, 2011 Към микса: по-малко ефект/реверб или каквото там е ползвано/при вокалите.Като композиция.... ако си я харесвате,значи всичко е наред Цитирай
Heartman Отговорено Февруари 2, 2011 Отговорено Февруари 2, 2011 Парчето си е убиец!Ама както казах и във фейсбука касата и баса трябва да се оправят.По-скоро касата трябва да изпъкне малко с пик иначе има груув.Готино си е парчето.Гледах всички клипчета докато сте записвали албума и бяха много забавни,но мисля че като цяло барабаните са зле.Нито чинелите звучат добре нито фуса нито касата.Може би само барабанчето се е получило добре.Вокала може да е една идея по напред в микса.Другото е ОК.Малко трябва да го бутните и ще стане!Успех! Цитирай
Recommended Posts