Topsun Отговорено Декември 31, 2004 Автор Отговорено Декември 31, 2004 За вас хора,класиката на какво място е?Има много пианисти за сравнение,които са перфектни джаз музиканти,но са минали през класическата школа. Цитирай
Topsun Отговорено Януари 2, 2005 Автор Отговорено Януари 2, 2005 Аве хора,май наистина няма много пианисти! Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Отвори си нова тема за класиката и ще пишем,бре!!! Цитирай
The Crow Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Jordan Rudess ,Henrik Klingenberg и др. Цитирай
Topsun Отговорено Януари 3, 2005 Автор Отговорено Януари 3, 2005 ..........и навлезнахме в дебрите на прогревсива..................... Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 ..........и навлезнахме в дебрите на прогревсива..................... Аааа! Тогава и аз да кажа: Derek Sherinian Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Ти пък ако не го кажеш - кой ще да го?!? Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Ти пък ако не го кажеш - кой ще да го?!? :killyou: :green: Цитирай
Topsun Отговорено Януари 3, 2005 Автор Отговорено Януари 3, 2005 Аве ако говорим конкретно за Dream Theater си мисля,че Jordan Rudess си е най-култовия пианист,докато Sherinian малко ме дразни(излючвам неговите проекти и Planet X).Kevin Moore и той голяма глава излезе.........С кой ли не е свирил..................... P.S Sorry,но вече не се зарибявам по Dream Theater щот нещо се опитват да се комерсиализират,пък на мен много не ми се нрави тази идея....Свързвам ги с 2 албума...Images & Words и разбира се Awake....... Цитирай
The Crow Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Kevin Moore и той голяма глава излезе Разбирасе къде забравих Kevin Цитирай
Topsun Отговорено Януари 4, 2005 Автор Отговорено Януари 4, 2005 Kevin Moore и той голяма глава излезе Разбирасе къде забравих Kevin Ами какво да ти кажа........... и двата албума на които се кефя са с него Цитирай
The Crow Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 е да двата албума са ми много любими ама и другите има творби са ми доста любими то си личи сигурно абе с една дума Dream Theater са ми доста любима група Цитирай
Topsun Отговорено Януари 6, 2005 Автор Отговорено Януари 6, 2005 май трябва да се постне нещо за любими групи и то точно за драматичния театърверно,и аз се кефих много на групата едно време,а и мисля че всеки един музикант е чувал за тях Цитирай
Bassko Отговорено Януари 6, 2005 Отговорено Януари 6, 2005 Гледах наскоро един концерт на Marcus Miller и там единият от клавиристите беше луд . Праскаше ги някакви много странни и същевременно мелодични неща и се мяташе целия докато свиреше, особено покрай оная тремоло врътка! Цитирай
The_Snake Отговорено Януари 12, 2005 Отговорено Януари 12, 2005 Когато става дума за идоли...за мен това е Jordan Rudess от Dream Theater Невероятен е Цитирай
Recommended Posts