Topsun Отговорено Декември 30, 2004 Автор Отговорено Декември 30, 2004 аве хора,кой е казал че трябва да се карамевсаки свири колкото може!а е друг въпроса,че всеки си има мнениеи аз не симпатизирам на Пармака,но това не означава,че не може да свири!Много се радвам,че до сега никои не е писал нещо за Милчо Левиев! Наздраве! Цитирай
Боян Отговорено Декември 30, 2004 Отговорено Декември 30, 2004 аве хора,кой е казал че трябва да се карамевсаки свири колкото може!а е друг въпроса,че всеки си има мнениеи аз не симпатизирам на Пармака,но това не означава,че не може да свири!Много се радвам,че до сега никои не е писал нещо за Милчо Левиев! Наздраве! Никой с никого не се кара. Милчо Левиев - да, ти си първия, който го споменава. Бравос, че се сети. Наздраве. :hello: Цитирай
Topsun Отговорено Декември 30, 2004 Автор Отговорено Декември 30, 2004 Лаил Мейс(Pat Metheny Group)също е един от наи-любимите ми пеанисти.Интересно за китаристите може би ще бъде,че той е научил (ако мога да се изразя така) самия Pat Metheny да свири. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 30, 2004 Отговорено Декември 30, 2004 (Редактирано) може би тази информация ще е най-интересна за самия пат матини, щото самият той казва, че гари бъртън е човека, който го е научил да свири Редактирано Декември 30, 2004 от kitaratapesho Цитирай
Topsun Отговорено Декември 30, 2004 Автор Отговорено Декември 30, 2004 да ве ама е минал и през школата на Лаил Мейсне че нещо........... Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 30, 2004 Отговорено Декември 30, 2004 е да ама започва да работи с лиле чак на 22, а започва да преподава в консерваторията в майами на 18, а в академията бъркли - на 19. не че нещо ама www.patmethenygroup.com Цитирай
Topsun Отговорено Декември 30, 2004 Автор Отговорено Декември 30, 2004 е да ама започва да работи с лиле чак на 22, а започва да преподава в консерваторията в майами на 18, а в академията бъркли - на 19. не че нещо ама www.patmethenygroup.com радвам се че има хора,които са на мойте честотио.к за това! Цитирай
peshoy2k Отговорено Декември 30, 2004 Отговорено Декември 30, 2004 напоследък съм се запалил по Мишел Камило Вие на какво мнение сте Цитирай
Боян Отговорено Декември 31, 2004 Отговорено Декември 31, 2004 е да ама започва да работи с лиле чак на 22, а започва да преподава в консерваторията в майами на 18, а в академията бъркли - на 19. не че нещо ама www.patmethenygroup.com радвам се че има хора,които са на мойте честотио.к за това! ------------------------------- Да, бе, кланяй се Ама Пешо те надцака Признай публично :green: -------------------------------- :hello: Цитирай
Topsun Отговорено Декември 31, 2004 Автор Отговорено Декември 31, 2004 Да, бе, кланяй се Ама Пешо те надцака Признай публично :hello: Аве бягай да играешНе сам се отрекал от това което сам казалПросто се изкефих на това което ми казаА наздраве сега! Цитирай
Topsun Отговорено Декември 31, 2004 Автор Отговорено Декември 31, 2004 (Редактирано) Боянчо,не сме в този форум да се караме,а да обменяме опит!Това което го казва Пешо е вярно,а това което го казваш ти е мохабет от детската градина! Редактирано Декември 31, 2004 от Topsun Цитирай
Боян Отговорено Декември 31, 2004 Отговорено Декември 31, 2004 Както кажеш, Топсънчо. :hello: Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 31, 2004 Отговорено Декември 31, 2004 то пък трима джазмени има в тоя форум и те се сръмжаха един-друг Цитирай
Recommended Posts