dido_piano Публикувано Януари 23, 2011 Публикувано Януари 23, 2011 (Редактирано) Това е една авторска песен. Моля кажете какво мислите. Ето линк към песента. http://vbox7.com/play:8dbe988d Редактирано Януари 24, 2011 от Mephistofel Пишете на кирилица! Цитирай
emo_tion1 Отговорено Януари 23, 2011 Отговорено Януари 23, 2011 На мене като цяло много ми хареса с леки изключения.Рапирането според мен не е на нивото на самата песен. Певицата е Супер и там където тя пее заучи страхотно. Аранжимента може да се пипне още. На места звучи малко като Миди , но като цяло е добре. Ако търсите комерсиалност ще трябва да го направиш малко по-компактен аранжимента Цитирай
Pro-blem Отговорено Януари 23, 2011 Отговорено Януари 23, 2011 Вкарай малко чувство - сякаш четете вестници, касите и палките звучат все едно са извадени от някой Фрути лупс pack. Текста ви е мега банален, припева се е получил що-годе добре. Ако не снимаш клип, недей да оставяш толкова много място в трака (в рока става понеже си има соло на китарите и т.н, но в този стил е дразещо за повечето слушатели - примерно от 2:38 до към 3:06 има някаква смяна на чувството и очакваш да влезе нешо по-силно, а след това следва някаква много забиваща пауза). Пианото и то звучи много дървен/миди/метално, както искаш го разбирай. Бийта ми идва малко празен на места. Перкусиите ви са супер, както и част от преходите. Наблегнете доста над беквокалите, ама много, защото се получават супер яки заигравки с тях. Цитирай
midikeyboard Отговорено Февруари 1, 2011 Отговорено Февруари 1, 2011 Мога само да кажа че FL-a e една от най-добрите програми за DRUMS Цитирай
dido_piano Отговорено Февруари 7, 2011 Автор Отговорено Февруари 7, 2011 poprincip instrumentala e praven sus reason i cubase i specialno kasite sa ot edin dobur plugin-Addictive drums. Цитирай
Recommended Posts