famousest Публикувано Март 28, 2006 Публикувано Март 28, 2006 ...пичове с колко дебели перца свирете солата? За бърз пасажи какво трябва да е?Благодаря ви предварително.
Overdrive Отговорено Март 28, 2006 Отговорено Март 28, 2006 (Редактирано) ...пич - с мноого дебели - колкото по-дибели, толкоз по-добре !!!!!!!! => колкот по-тънки, толкоз по зле !!!!!!! => не си кУпувЪй тънки перцза => копувай си дИбели и твърди пирца, защото дебелите не са тънки и не се гънът лесно, тънките са мйеки и се угъвут под мо-ниско усилие!!!!!!!!!; колкото са по-бързи пасажите, толкоз по дибиели трябва да са перцата => ако имаш тънко перце, моеш да го полУваш да си играеш с него, като го огъваш, но не и да свириш бързи или пасажи, а с дибелото можеж да свириш бързи пасажи, само ако можеш да свириш бързо обаче, иначе няма да стане Редактирано Март 28, 2006 от Overdrive
stratocaster Отговорено Март 28, 2006 Отговорено Март 28, 2006 така е както каза колегата. дебели. минимум 1.10. повече инфо може да намериш из тия теми: http://forum.muzikant.org/index.php?act=Se...%EF%E5%F0%F6%E0
hypermusic Отговорено Март 29, 2006 Отговорено Март 29, 2006 зависи и от дебелината на струните- ако свириш с 11-ки, не е мнго хитро да ползваш тънко перце. Ако ли пък не, е допустимо, въпреки че пак не е много готино. Зависи и от силата на дясната ти ръка- аз като блъскам колкото имам сила, не си взимам от възможно най-твърдите. М/Н 0.88 ми е перфектно.
MDFk Отговорено Март 29, 2006 Отговорено Март 29, 2006 Такаааа...Темата се заключва, защото някой пак не използва търсачката. А на stratocaster благодарности.
Recommended Posts