CorvusCorax Публикувано Март 28, 2006 Публикувано Март 28, 2006 (Редактирано) Чували ли сте за въпросната група, има ли откъде да си купя техен албум...? Имат ли друг "официален сайт" освен http://www.tsotb.com/ който не работи? Едит: те били 9 човека?!? Уау! Редактирано Март 28, 2006 от CorvusCorax Цитирай
Tears In The Rain Отговорено Март 28, 2006 Отговорено Март 28, 2006 ТУК има малко информация за тях.Друг официален сайт нямат но имат два Fan site-a(които ги има в долната част на страницата). Това е което мога да ти помогна Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 30, 2006 Автор Отговорено Март 30, 2006 (Редактирано) Tears, аз май вече веднъж имам да те черпя за една друга услуга, но с това стават (поне) две черпни Данке шойн!!! Редактирано Март 30, 2006 от CorvusCorax Цитирай
WWizard®©™ Отговорено Април 5, 2006 Отговорено Април 5, 2006 Преди въпросния официален сайт работеше... флашовски беше, добър! Страшна банда! Двата им албума вероятно все още ще можеш да намериш в софийските магазини или от "Wizard Ltd." Вторият, "Perpetual Desolation", лично на мен повече ми харесва и съм го слушал десетки пъти преди години Цитирай
CorvusCorax Отговорено Април 6, 2006 Автор Отговорено Април 6, 2006 Няма го из софийските магазини. Даже на едно от по-популярните места ме гледаха така : като питах за албум на групата. Не бяха я и чували, а ми се водят водещ музикален магазин... Както и да е... Сигурно ще се поръчва, няма как, ама не ми се занимава сега, пък и кинти за други албуми ще се харчат... Благодаря все пак Цитирай
Recommended Posts