Off Beat Публикувано Януари 19, 2011 Публикувано Януари 19, 2011 (Редактирано) Темата е за Фукня, ама нещо о.т.т.ървах клавиатурата... Редактирано Януари 19, 2011 от Off Beat Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 19, 2011 Отговорено Януари 19, 2011 Това Бигсби не разстройва ли? Май няма такова, дето да връща струната в абсолютно същата позиция... ? Цитирай
VERSUS Отговорено Януари 20, 2011 Отговорено Януари 20, 2011 Жестоко!!! Като трънеш да я продаваш да ми кажеш цената Първи съм на опашката Приятно свирене! Цитирай
SviStyle Отговорено Януари 20, 2011 Отговорено Януари 20, 2011 Мони, очевидно не разстройва.Иначе Браян Сетцер едва ли би го използвал. http://www.youtube.com/watch?v=8zzT92BmDu4...feature=related Като гледам даже без проблем си дропва шеста струна. Цитирай
Off Beat Отговорено Януари 20, 2011 Автор Отговорено Януари 20, 2011 (Редактирано) Екстра си е Бигсби-то...А и аз не го разчеквам нон-стоп. По ми е итересно звученето на Джо Пас и други такива, отколкото да изтръгвам виещи звуци от китарата. Не че не съм фен и на Джеф Бек, ама там не мога го докарам...не е само до ръчката ! Поздрави на всички! Редактирано Януари 20, 2011 от Off Beat Цитирай
Recommended Posts