Snus Публикувано Януари 19, 2011 Публикувано Януари 19, 2011 Здравйте, искам да ви попитам какво мислите за този бас http://www.musicworld.bg/bg/c_400/i_20666/...ction_V_WS.html Ако някои притежава такъв или е свирил, да сподели мнение относно електрониката и другите неща, тъй като ми харесва и ми е любопитно дали е добър Цитирай
temerut Отговорено Януари 19, 2011 Отговорено Януари 19, 2011 (Редактирано) Имам такъв но 4 стр много приличен за цената си е дървенията е хубава хардуера също смених му адаптерите с MEC и свирна прилично даже цвета му същия Редактирано Януари 19, 2011 от temerut Цитирай
zanev 70 Отговорено Януари 19, 2011 Отговорено Януари 19, 2011 .... и на мен ми е много интересно качеството на тия басове - особено с оглед на цената - 320 лева за пет струнен бас с адаптери бартолини , ако те действително са бартолини де ... имах преди време Ибанец - SR505 - ако някой е виждал и свирил на двата баса ще ми е интересно да ги сравни щото и Ибанеа беше с бартолини МК1 , въпреки че тук виждам че има някакви цифри и буквички след МК1 ... както и да е .. ще се радвам да споделите мнения Цитирай
temerut Отговорено Януари 20, 2011 Отговорено Януари 20, 2011 тоя модел не е с бартолини но мк 1 също не са кой знае колко добри адаптери Цитирай
yordaniy Отговорено Януари 23, 2011 Отговорено Януари 23, 2011 тоя модел не е с бартолини +1 - адаптерите не са Bartolini; Musicworld имат тук-там грешки в техническите данни. Иначе, за ценовия си клас тоя бас е доста добро попадение. Цитирай
jrhetf4xb Отговорено Януари 23, 2011 Отговорено Януари 23, 2011 (Редактирано) Нашият басист има същия бас, обаче 4 струнен като този, който temerut спомена. Звучи си доста прилично за цената, пък и басистчето е доволен, макар и сега му се ще да си беше взел 5 струнен. Ако не се бъркам, съфорумниците ни група Ювиги имат такъв 5 струнен Корт. Редактирано Януари 23, 2011 от jrhetf4xb Цитирай
yordaniy Отговорено Януари 23, 2011 Отговорено Януари 23, 2011 (Редактирано) ^^^ Тоя бас (кафявия) от клипа е Cort (Artisan) B5; не е Action. Разликите са бая големи - махагоново тяло (за съжаление без никакво покритие), Bartolini MK1 адаптери и доста по-способна активна електроника... Но цената му е само 2 пъти по-висока от тази на Action-a... Редактирано Януари 23, 2011 от yordaniy Цитирай
Recommended Posts