stratevcaster2 Публикувано Януари 18, 2011 Публикувано Януари 18, 2011 Имам един проблем , който е супер досаден. Така , свиря си аз на бридж адабтер със супер много геин , слагам на нек и понякога като върна на бридж го няма дистъра чува се все едно съм намалил voluma от китарата .Какъв е проблема според вас/Вас? Цитирай
soundcraft Отговорено Януари 18, 2011 Отговорено Януари 18, 2011 Лош контакт в превключвателя. Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 18, 2011 Отговорено Януари 18, 2011 В ключето с което сменяш адаптерите,ако е китайско,според мен. Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Януари 18, 2011 Автор Отговорено Януари 18, 2011 Отворих я отзад където ключето прави контакт с две пластини , но там всичко е наред. Китарата е тип Лес Пол с трипозиционно ключе. Цитирай
Георги Тотев Отговорено Януари 18, 2011 Отговорено Януари 18, 2011 Може да имаш някъде студена спойка според мен! От колко време имаш китарата и от колко време го има тоя проблем? Поздрави! Герги Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Януари 18, 2011 Автор Отговорено Януари 18, 2011 Еми китарата е сравнително новичка , а проблема не е винаги смисъл понякога става и то точно когато най-много ми трябва или съм се разгорещил в някое соло , иначе ако съм си вкъщи никога няма да стане (почти) Цитирай
Георги Тотев Отговорено Януари 18, 2011 Отговорено Януари 18, 2011 Еми ако ти се занимава провери спойките (ако и разбираш де) - при студената спойка става : "я ме има, я не" Хубаво е да я погледне и някой "жичкаджия" (с извинение за израза) Поздрави! Герги Цитирай
7thString Отговорено Януари 18, 2011 Отговорено Януари 18, 2011 Щом става след като върнеш с ключа, значи проблема е там. Виж дали се променя/оправя като размърдаш ключа във всички посоки - вкл. като го натиснеш встрани от посоката на движение. Повечето такива селектори са направени много педерастки, особено 5 позиционните - след време остта и жлеба, който държи металния селектор се разхлабва и пластината изостава от самата ос, съответно не дава контакт. Ако е такъв проблема - смяна. Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Януари 18, 2011 Автор Отговорено Януари 18, 2011 Проблемът е решен. При по внимателно разглеждане отдолу видях,че не се допира хубаво когато превключвам всеки път, сиреч веднъж се допира веднъж не до пластинката . Леко я дръпнах навътре и сега няма проблеми Поне ще се разбере до няколко часа упорито свирене. Мерси и поздрави ! Цитирай
7thString Отговорено Януари 18, 2011 Отговорено Януари 18, 2011 През туй време докато чакаш резултата, си поръчай от musicworld превключвател Цитирай
Recommended Posts