rockstar666 Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 Китара (акустична - "Орфей" с адаптер "Калин Орела" и ако може без струни, но може и със струни от ... ТОВА Е истински ХЕВИ МЕТАЛ! ... Те Пантера свириха с такава конфогорация добре!а сега обясни как ти ги роди главата тия шъшканий? Цитирай
wessy Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 Ясно,меррси много за инфото....с две думи изхода за пулт на камиончето е напълно безмислено :-)))) не че нещо ама тоя симулатор на дигитеците звучи много добре за лайвчета е супер супер удобно е и звука просто кърти когато е ф апаратура над 200 вата така че отиваш в клуб хакаш си chain-a директно ф пулта и пак са радваш на готин саунд за записи разбира са че тряа лампов амп с микфофон но тая симулация си е супер за лаий и за репетиции Цитирай
tocata Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 Ръце---Китара---квото попадне немаме прИтенциЙ! Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Септември 4, 2005 Отговорено Септември 4, 2005 Моят чейн е твърде минимален,но аз така ги обичам нещата.Почва с китара Suhr Classic S и отива директно в усилвателя,който е Fuchs ODS 50(50 ватов),като само понякога между тези неща слагам Teese Wheels Of Fire Wah педал.Иначе в къщи имам около десетина педали,които слагам при запис пред Лайн 6 ПОД хт-то,повечето са разни бутикови овърдрайви,за малко по-различни тембъри,но никога не ги слагам пред усилвателя ми! Владо Цитирай
Carpe_diem Отговорено Септември 14, 2005 Отговорено Септември 14, 2005 Абе, темата е за любим chain, ама понеже не винаги имаме толко пари, аз ще ви кажа с какво съм в момента: OLP - J. Petrucci signature model (на снимката...) - евтин еквалайзер Лель - distortion BOSS Metal Zone - Larious 20W... това най-накрая малко не ме кефи, ама между другото надвиква барабани... да не верваш... :guitar: Цитирай
Mecho Отговорено Септември 14, 2005 Отговорено Септември 14, 2005 Мечо - Ibanez RG320 - Marshall Shred Master - Delay (Danelectro) - Equalizer (Danelectro) - Stereo Chorus (Union) - L55 - Мечо Цитирай
niki123bg Отговорено Септември 14, 2005 Отговорено Септември 14, 2005 Абе, темата е за любим chain, ама понеже не винаги имаме толко пари, аз ще ви кажа с какво съм в момента:OLP - J. Petrucci signature model (на снимката...) - евтин еквалайзер Лель - distortion BOSS Metal Zone - Larious 20W... това най-накрая малко не ме кефи, ама между другото надвиква барабани... да не верваш... :guitar: Как бе - Метал зоун + Дейв Лариос си е направо класика в жанра Направо кърти мивки и балатум. Дълго време свирих само с това и един прекрасен Пълдин Цитирай
Icarus Отговорено Септември 14, 2005 Отговорено Септември 14, 2005 Мечо - Ibanez RG320 - Marshall Shred Master - Delay (Danelectro) - Equalizer (Danelectro) - Stereo Chorus (Union) - L55 - Мечо Ха, колега със шред мастър Рядкост Моят "чейн" е твърде прост: китара -> кубе. Въпросния шред мастър не се понася особено с Park-чето и не го ползвам. Цитирай
Mecho Отговорено Септември 14, 2005 Отговорено Септември 14, 2005 Въпросния Shred Master го преоткривам всеки ден.......кефи ме......а и го имам от доста време....а аз съм сантиментален . Малко шум внася когато гейна е на макс, но не е болка за умиране...останалите джаджи са безшумни Цитирай
Icarus Отговорено Септември 14, 2005 Отговорено Септември 14, 2005 с Идин приличен нойз гейт нямаш грижи. Иначе педалчето рулира. Но дистъра на Парк-а ми е кажи-речи същата хава. Само че по безшумен :green: Цитирай
Mecho Отговорено Септември 15, 2005 Отговорено Септември 15, 2005 Ми да...по принцип планирах да си взема BOSS Noise Suppressor, но реших, за сега, проблема като връткам Gain-а на 8-9 и шума изчезва.....а и звука е по ясен, което е добре. Но като цяло Мечо обича Gain-а на MAX :killyou: Цитирай
rockstar666 Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 КИТАРА>DigiTech RP200>АМР Цитирай
5ar Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 Ами има различни за различни стилове За Jazz/Blues Fender Telecaster>Vox Wah Wah>Marshal Valvestate(s 2 kanala za chist i kriv zvuk) Za po tejka muzika Fender Strat >Vox Wah Wah>Ibanez clasic metal>Gate>Reverb>Eqilazer>Marshal Valvestate(s 2 kanala za chist i kriv zvuk) Цитирай
Begemot Отговорено Октомври 28, 2005 Отговорено Октомври 28, 2005 Не видях дали пишеше, но какво е Вамп? Цитирай
Shagrath Отговорено Октомври 28, 2005 Отговорено Октомври 28, 2005 Jackson Kelly >> BOSS GX700 >> Marshall VS100R или Jackson Kelly >> Marshall VS100R (че и без тва само ме ебават за блендите на процесора ) Цитирай
Recommended Posts