Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейт , сестра ми иска да подари на племенника ми ел китара . Племеника ми има акустична китара и му се отдава така да дрънка ( малко е мързелив но му се отдава според мен ) .Та харесахме като цена и визия следната китарра в този немски онлайн магаззин ( за който разбрах от вашия форум ):

http://www.thomann.de/gb/harley_benton_hblpset_1.htm

като цена за сет е направо супер - знам че няма да е най добрата китара на света но да джъга разни метъл рифчета и да се види дали ще буде и занапред толкоз зарибен ми се струва добре - вие какво ще кажете ?!

И другия въпрос - някой ако прави поръчка от този магазин дали може да се включим за да си делнем разходите или ?!

Имате ли представа колко е доставката до БГ - какви са условията за поръчки - е такива общи неща ме интересуват.

Благодаря ви !

Отговорено

Първа китара почти винаги се купува по цвят и по форма .. ако ме разбираш. :)

Ти какво очакваш да ти кажем? Не е добра китарата. Сега по ли ти е добре?

Щом му е първа, вземай смело а момчето след година две като се ориентира поне леко откъде понякога подухва вятърът, ще знае по-точно какво иска за следваща китара.

Отговорено

Благодаря ти - точно това исках да чуя между другото - че първата китара се копува по цвят и визия :cheers2: - ще взема и аз да си поръчам и ш си правя банда с племенника - идилия :)

Отговорено

Както каза колегата по цвят и форма вземи китара. :) Да му хареса много на външен вид и да се изкефи :) ( Голям шанс много да му хареса подаръка :cheers2: ) И ... като почне да разбира нещата 2рата китара ще е нещо друго ....

Отговорено

Би трябвало да е добро решение като за първа китара ... + това все още не се знае дали ще започне да свири ... такаче е добре :)

Отговорено

Аз бих я купил, защото не може за първа китара да му вземете Strat за 2 бона. Все пак на нея ще се научи, ще си прави експерименти (някога ще се получават, някога - не) :offtopic-001: Аз не съм навътре в метълските среди, но доколкото знам два двойни адаптера са добри за тази цел. Взимайте я, това ще бъде един незабравим за него подарък! Пък ако ще си правите банда, по - добре си вземи бас китара. :P

Отговорено

Извинявам се за лаишкия въпрос , но къде в София могат да направят първоначалния сет ъп на китарата като дойде - че се разтърсих из нета и няма да се справя като гледам . Кухарката си я настройвам сам но тук нещата са по сложни. Колко би трябвало да ми струва таз услуга?!

Някой би ли се навил да покаже как става хавата?!

Отговорено

Аз не видях такава тема свързана с първоначалните настройки на китарата. Ако си я видял - моля да я споделиш. Питането ми е съързано с това дали ще се налага настройка на кривината на грифа и някакви такива неща които прочетох и ми се струват сложни за момента за да ги направя сам .

• 1 month later...
Отговорено

За сетъп на китарата може да се обърнеш към Валери Градинарски, той за около 35лв ще го направи.