kojota Публикувано Януари 15, 2011 Публикувано Януари 15, 2011 Здравейт , сестра ми иска да подари на племенника ми ел китара . Племеника ми има акустична китара и му се отдава така да дрънка ( малко е мързелив но му се отдава според мен ) .Та харесахме като цена и визия следната китарра в този немски онлайн магаззин ( за който разбрах от вашия форум ): http://www.thomann.de/gb/harley_benton_hblpset_1.htm като цена за сет е направо супер - знам че няма да е най добрата китара на света но да джъга разни метъл рифчета и да се види дали ще буде и занапред толкоз зарибен ми се струва добре - вие какво ще кажете ?! И другия въпрос - някой ако прави поръчка от този магазин дали може да се включим за да си делнем разходите или ?! Имате ли представа колко е доставката до БГ - какви са условията за поръчки - е такива общи неща ме интересуват. Благодаря ви ! Цитирай
muzicantini Отговорено Януари 15, 2011 Отговорено Януари 15, 2011 http://forum.muzikant.org/index.php?showto...5&start=135 - Николко не струва транспорта Цитирай
kojota Отговорено Януари 15, 2011 Автор Отговорено Януари 15, 2011 Много мерси - а някакви мнения за избраното като продукт ?! Цитирай
Bobolin Отговорено Януари 15, 2011 Отговорено Януари 15, 2011 Първа китара почти винаги се купува по цвят и по форма .. ако ме разбираш. Ти какво очакваш да ти кажем? Не е добра китарата. Сега по ли ти е добре? Щом му е първа, вземай смело а момчето след година две като се ориентира поне леко откъде понякога подухва вятърът, ще знае по-точно какво иска за следваща китара. Цитирай
kojota Отговорено Януари 15, 2011 Автор Отговорено Януари 15, 2011 Благодаря ти - точно това исках да чуя между другото - че първата китара се копува по цвят и визия - ще взема и аз да си поръчам и ш си правя банда с племенника - идилия Цитирай
Joey Отговорено Януари 15, 2011 Отговорено Януари 15, 2011 Както каза колегата по цвят и форма вземи китара. Да му хареса много на външен вид и да се изкефи ( Голям шанс много да му хареса подаръка ) И ... като почне да разбира нещата 2рата китара ще е нещо друго .... Цитирай
Johnyy Отговорено Януари 15, 2011 Отговорено Януари 15, 2011 Би трябвало да е добро решение като за първа китара ... + това все още не се знае дали ще започне да свири ... такаче е добре Цитирай
Stagg Отговорено Януари 16, 2011 Отговорено Януари 16, 2011 Аз бих я купил, защото не може за първа китара да му вземете Strat за 2 бона. Все пак на нея ще се научи, ще си прави експерименти (някога ще се получават, някога - не) Аз не съм навътре в метълските среди, но доколкото знам два двойни адаптера са добри за тази цел. Взимайте я, това ще бъде един незабравим за него подарък! Пък ако ще си правите банда, по - добре си вземи бас китара. Цитирай
kojota Отговорено Януари 19, 2011 Автор Отговорено Януари 19, 2011 Извинявам се за лаишкия въпрос , но къде в София могат да направят първоначалния сет ъп на китарата като дойде - че се разтърсих из нета и няма да се справя като гледам . Кухарката си я настройвам сам но тук нещата са по сложни. Колко би трябвало да ми струва таз услуга?! Някой би ли се навил да покаже как става хавата?! Цитирай
Борис Отговорено Януари 19, 2011 Отговорено Януари 19, 2011 Ех...днес вече 3 или 4 теми като тази.Спрете се малко Цитирай
kojota Отговорено Януари 21, 2011 Автор Отговорено Януари 21, 2011 Аз не видях такава тема свързана с първоначалните настройки на китарата. Ако си я видял - моля да я споделиш. Питането ми е съързано с това дали ще се налага настройка на кривината на грифа и някакви такива неща които прочетох и ми се струват сложни за момента за да ги направя сам . Цитирай
THR Отговорено Март 15, 2011 Отговорено Март 15, 2011 За сетъп на китарата може да се обърнеш към Валери Градинарски, той за около 35лв ще го направи. Цитирай
Recommended Posts