juveplu Публикувано Януари 15, 2011 Публикувано Януари 15, 2011 Много моля дайте ми съвет относно кубе Marchall-JCM800 . Добро ли е и ако реша да го продам какви пари ще му взема , но не да чакам 2 години а някаква реална цена на която биха си го взели . И още едно питане - имам проблем с отварянето на Ютюб .Излизат само текстове с изброените функции и от там няма влизане.Но друг път влизам веднага и тогава страницата е цветна с клипчета .Аз често преинсталирам така че не мога да си обясня да ли е от вирус или трябва да направя нещо. Когато влизам успешно ми казва че браузъра ми е остарял и когато сложа Мозила пак не тръгва. Какво правите Вие. Има ли нещо което оправя нещата. Благодаря предварително. Цитирай
Johnyy Отговорено Януари 15, 2011 Отговорено Януари 15, 2011 Абе взимай ако ти харесва смисъл отиди и пробвай на мен наистина много ми допада .. Цитирай
death^metal Отговорено Януари 15, 2011 Отговорено Януари 15, 2011 (Редактирано) Стоката струва толкова, за колкото я купят, нито лев повече Редактирано Януари 15, 2011 от death^metal Цитирай
Recommended Posts