joexx Публикувано Декември 29, 2004 Публикувано Декември 29, 2004 това е едно мое пар4е ,6те ми бьде интересно да 4уя ва6ето мнение!,записвал сьм го в кь6ти ,но е смесвано и мастерирвано в студио преди 1-г. приблизително.имам около 20-на жсе разли4ни но носе6ти сь6тиа дух,но ми се иска малко или много като всеки музикант<творец>да дам публи4ност на пар4етата си,6те се радвам ако кажете какво мислите и какво може да стане,6тото каквото пробвам и опитвам с муз. компании и т.н.все не става и ми писна ве4е,искат си истински вокал хората<пьк мен хи4 ме ниама,a и не мога да намеря подходящ>http://www.cmusicforum.com/papajoe/10x предварително Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 29, 2004 Отговорено Декември 29, 2004 супер е, много фетбой слим-ски саунд, разнообразно и интересно, изсвирил ли си нещо по инструментите или всичко е семпли ? парчето адски много ми харесва, но никога няма да успееш в бг с него, пласирай го в чужбина. Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 29, 2004 Отговорено Декември 29, 2004 Дам добра композияция с лупове Яко е! Но тук няма да те разберат много... тук царуват жиците .... Цитирай
joexx Отговорено Декември 29, 2004 Автор Отговорено Декември 29, 2004 (Редактирано) супер е, много фетбой слим-ски саунд, разнообразно и интересно, изсвирил ли си нещо по инструментите или всичко е семпли ? парчето адски много ми харесва, но никога няма да успееш в бг с него, пласирай го в чужбина. вси4ки китари +баса+клавира са живи освен арпежаторите разбира се!<а как става според теб номера с 4ужбина?> Редактирано Декември 29, 2004 от joexx Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 29, 2004 Отговорено Декември 29, 2004 ако е авторско го регистрираш ж мюзик аутор и после го пласираш по нета навсякъде, все някъде ще те харесат и ще изкараш и пари, макар и смешни. Цитирай
joexx Отговорено Декември 29, 2004 Автор Отговорено Декември 29, 2004 ако е авторско го регистрираш ж мюзик аутор и после го пласираш по нета навсякъде, все някъде ще те харесат и ще изкараш и пари, макар и смешни. аз сьм го регистрирал ама кьде по нета<то4но>??? Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 29, 2004 Отговорено Декември 29, 2004 ми навсякъде където може, търси хора които се занимават с това и говори с тях, търси компании които издават, диджей които пускат, не си малък - оправяй се Цитирай
Боян Отговорено Декември 29, 2004 Отговорено Декември 29, 2004 Направи му един ремикс, преди да го предлагаш където и да е. На мен саунда не ми харесва, попресилен ми се чува, дразнят ме някои звуци, смесването може да е и по- добро, и т.н. :think: Това си е мое мнение, де. Като композиция - не знам - не ми е близко като стил. ................. ПС- Що като поствате някаква музика, не качвате на БГ сървъри, та да се тегли по- бързо? В бол.бг например все още дават място, всички в БГ го виждат... Цитирай
jFog Отговорено Декември 29, 2004 Отговорено Декември 29, 2004 това е едно мое пар4е ,6те ми бьде интересно да 4уя ва6ето мнение!,записвал сьм го в кь6ти ,но е смесвано и мастерирвано в студио преди 1-г. приблизително.имам около 20-на жсе разли4ни но носе6ти сь6тиа дух,но ми се иска малко или много като всеки музикант<творец>да дам публи4ност на пар4етата си,6те се радвам ако кажете какво мислите и какво може да стане,6тото каквото пробвам и опитвам с муз. компании и т.н.все не става и ми писна ве4е,искат си истински вокал хората<пьк мен хи4 ме ниама,a и не мога да намеря подходящ>http://www.cmusicforum.com/papajoe/10x предварително Скокливо е Представям си клипа даже Фани смоукър е гот като име. Може би женски глас би му отивало по вече Кефи! п.с Това с пласирането по чужбината що не се направи от тук от форума.. искам да кажа гол хуй муй да се направи сайт в който да има артисти които да си имат рейтинг, гласувания т.н.т Ако се направи видим от чужбина + английски интерфейс като екстра може и някой да го види.. с малко по вече реклама... де да знам Цитирай
jFog Отговорено Декември 29, 2004 Отговорено Декември 29, 2004 ПС- Що като поствате някаква музика, не качвате на БГ сървъри, та да се тегли по- бързо? В бол.бг например все още дават място, всички в БГ го виждат... В бг да ама аз отвъд хълмовете я видя я не И без друго тази секция от форума ми е от най интересните,но пповечето неща са невидими за некои от нас.. Абе дайте да финансираме един сървър на Форума да го еа!!и ще го вижда и папата ако иска. Цитирай
Боян Отговорено Декември 29, 2004 Отговорено Декември 29, 2004 ПС- Що като поствате някаква музика, не качвате на БГ сървъри, та да се тегли по- бързо? В бол.бг например все още дават място, всички в БГ го виждат... В бг да ама аз отвъд хълмовете я видя я не И без друго тази секция от форума ми е от най интересните,но пповечето неща са невидими за некои от нас.. Абе дайте да финансираме един сървър на Форума да го еа!!и ще го вижда и папата ако иска. ---------------- Да, бе, за вънка - ясно, да има. Ама за нас тука кво пречи да се качи и в бол или другаде, за секунди работа е 6 МВ от външен сървър ги дърпам 5 мин. С останалите е горе - долу същото, предполагам :think: :hello: ---------------- Цитирай
sw1tched Отговорено Декември 30, 2004 Отговорено Декември 30, 2004 п.с Това с пласирането по чужбината що не се направи от тук от форума.. искам да кажа гол хуй муй да се направи сайт в който да има артисти които да си имат рейтинг, гласувания т.н.т Ако се направи видим от чужбина + английски интерфейс като екстра може и някой да го види.. с малко по вече реклама... де да знам Подкрепям с всички налични крайници! Ако има и кой да подкрепи с блъскане на главата си и пари ще е още по-добре. Цитирай
joexx Отговорено Януари 3, 2005 Автор Отговорено Януари 3, 2005 Направи му един ремикс, преди да го предлагаш където и да е. На мен саунда не ми харесва, попресилен ми се чува, дразнят ме някои звуци, смесването може да е и по- добро, и т.н. :think: Това си е мое мнение, де. Като композиция - не знам - не ми е близко като стил. ................. ПС- Що като поствате някаква музика, не качвате на БГ сървъри, та да се тегли по- бързо? В бол.бг например все още дават място, всички в БГ го виждат... :violin: знам има какво о6те да се желае,но да ти кажа на мен ми харесва така<леко дразне6то ,не искам да зву4и из4истено и за това сьм го оставил така---мисля 4е му прили4а>ина4е 10x Цитирай
Recommended Posts