kiusha82 Публикувано Януари 14, 2011 Публикувано Януари 14, 2011 Стабилна ли е картата?Как се държи с латенцията? Преампите как са? Заслужава ли си кинтите? Казвайте ,че се побърках от гледане на всякви карти. Ще се купува и трябва да знам. http://www.musicworld.bg/bg/c_1429/i_19039/Alesis_iO_26.html Цитирай
kiusha82 Отговорено Януари 15, 2011 Автор Отговорено Януари 15, 2011 Очаквам включване от колегата VSTi,мисля че е най запознат. Цитирай
VSTi Отговорено Януари 17, 2011 Отговорено Януари 17, 2011 Привет, личните ми впечатления са, че като работа е стабилна, дори при плейване съм превключвал семплираща честота, и без проблем или припукване. Като съотношение цена/възможнсти - перфектно - ако не се лъжа актуалната цена е под 500 лв. Преди време аз вкарах от Америка, и ми струуваше около 500 долара..... Относно звук - тук вече е с малко забележки.... в сравнение с по-скъпи интерфейси разбира се.....звукът малко ми тънееше, но пак казвам, в сравнение с Digi 002, например. Друга особеност, е че по адат има само входове....., които се синхронизират добре и без уордклок, но ако другия дивайс е по-нестабилен, нещата не са ясни. С две думи - за 500 лв. няма друга алтернатива, но за малко повече може и нещо по-добро. Пусни на ЛС какво точно ти е необходимо.... Цитирай
Recommended Posts