Lynyrd Публикувано Януари 14, 2011 Публикувано Януари 14, 2011 Здравейте , търся съвет и както видях , докато четях други теми , тука има доста разбиращи хора (какъвто аз не съм). Целта ми е да мога да записвам на нормален лаптоп , с добро качество , китара (електро-акустична) и вокали (също и по възможност от MIDI-клавиатура ). В музикалния магазин ми предложиха Behringer XENYX 1204USB другият вариянт , който видях е USB Audio Interface. Въпросът ми е кое е най-удачно , като се има в предвид , че бюджетът ми е ограничен ? Също ще прочета с внимание , ако някой има други предложения за конкретни модели или за други методи за записване. Благодаря предварително! Цитирай
Lynyrd Отговорено Януари 14, 2011 Автор Отговорено Януари 14, 2011 (Редактирано) Мисля че USB Audio interface ще е най-добре и изборът ми е между тези 5 Също ако може да ми препоръчате някой добър , сравнително евтин , микрофон Редактирано Януари 14, 2011 от Lynyrd Цитирай
Acei Отговорено Януари 14, 2011 Отговорено Януари 14, 2011 Ако ще е интерфейс огледай се и към тези Edirol един мой приятел работещ в студио ги препоръчва като първи избор Цитирай
Recommended Posts