DRago Публикувано Март 26, 2006 Share Публикувано Март 26, 2006 Та въпроса ми е следният. Някой чувал ли е за тази разработка на Behringer BDI 21, защото доста ми я похвалиха но искам да чуя и още мнения... ако някои може да ми предостави някакво инфо ще сум много благодарен...!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Март 27, 2006 Share Отговорено Март 27, 2006 (Редактирано) Преди малко над 15 години американската фирма TECH 21 прави първите си продукти от серията Sansamp. Идеята е, че в тях се предлага аналогова (за разлика от съвременните процесори, които са цифрови) симулация на лампови усилватели. През годините бая сериозни професионалисти ползват въпросните ефекти и, съответно се появяват доста фирми, които правят техни имитации. Някои от имитациите имат общо с оригинала само във външното оформление - брой копчета, надписи под тях и подредба, други предлагат и част от звука на оригинала или дори звучат като него, а трети предлагат съвсем друго звучене (и всъщност не са симулатори, а комбинация от драйв и еквилайзер), но го "опаковат" в дизайн, който е добре познат на музикантите Въпросното чудо на Behringer е имитация на Sansamp, менте демек. За парите си може би си струва, но не очаквай чудеса. Ако ти хареса като звук и го купиш бъди внимателен, защото Беринджър не се славят с надеждните си продукти Редактирано Март 27, 2006 от разбойник Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki123bg Отговорено Март 29, 2006 Share Отговорено Март 29, 2006 Аз имам такова животно и съм доволен от звука. Ако си вземеш такова, да те предупредя - ползва се с нормален 9 волтов адаптер с изправено напрежение, в никакъв случай не го пускай с адаптер който вади променливо напрежение (ако случайно имаш такъв де). Аз за съжаление имам един такъв (за един полулампов преамп) и реших да пусна БДИ-то с него - резултатът е, че сега работи само с батерийка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AorA_Bass Отговорено Април 4, 2006 Share Отговорено Април 4, 2006 Дам..и извиняваи за забележката разбойник, не е Беринджър, а Берингер... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vlad Отговорено Април 5, 2006 Share Отговорено Април 5, 2006 (Редактирано) Как си се лепнал за този Behringer... Ха сега скарай ми се, че са си най-добри:---) Влад п.с. И да не забравяме най-добрите басове - Стаг:---) В. п.п.с. Извинявам се, това е за Aorabass. В. Редактирано Април 5, 2006 от Vlad Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AorA_Bass Отговорено Април 5, 2006 Share Отговорено Април 5, 2006 Хахахахах колко си забавен само Vlad...напрао ще ме поболееш от смях! ааа да май-нещо не помня да съ мказвал че стагоете са най-добрите басове, а че са доста добри в този ценови клас...ха ама кво съм седнал да ти обявснявам...както преди време ми беше казал един голям пич..а именно Илиян от пропаганда.."кат се заяйдат с тебе ан темата Стаг..покажи им средния пръст и да го духат".....хахаха..много здраве от мене... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Април 5, 2006 Share Отговорено Април 5, 2006 Хахахахах колко си забавен само Vlad...напрао ще ме поболееш от смях! ааа да май-нещо не помня да съ мказвал че стагоете са най-добрите басове, а че са доста добри в този ценови клас...ха ама кво съм седнал да ти обявснявам...както преди време ми беше казал един голям пич..а именно Илиян от пропаганда.."кат се заяйдат с тебе ан темата Стаг..покажи им средния пръст и да го духат".....хахаха..много здраве от мене... Евалата,пич,железен си,самотния рейнджър... Още ли не са те взели на работа в PR отдела на "Behringer"? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AorA_Bass Отговорено Април 6, 2006 Share Отговорено Април 6, 2006 (Редактирано) Еми кво да ти кажа....не ме искат...казват че немския ми бил слаб..па то не е вярно това нещо аз толкоз добре да го спрехам че няма накъде..ама опитите продължават..лесно не се давам... Редактирано Април 6, 2006 от AorA_Bass Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vlad Отговорено Април 6, 2006 Share Отговорено Април 6, 2006 Май не понасяш на майтап! Кога просвири, кога стана толкоз важен? А колкото до средния пръст - няма какво да обяснявам! Надявам се знаеш какво да правиш с него! п.п. Поздрави на Индиян! И внимавай с тона! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AorA_Bass Отговорено Април 6, 2006 Share Отговорено Април 6, 2006 Хаха...по точно вие не разбирате от майтап...чесно казано все ми е едно кой на какво свири и т.н...за парите с които разполагам съ, си направил конфигурацията която ми харесва като звук...и това че харесвам марките които вие отричате си е мое право..това че ги защитавам също си е мое право..така че по скоро ви не се палете толкова! Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vlad Отговорено Април 6, 2006 Share Отговорено Април 6, 2006 (Редактирано) Важното е музиката да свири Няма марки - има музиканти! Успех на всички! Влад п.с. http://milcholeviev.net/ Баса ми е Кремона, а кубето - Вермона В. п.п.с. Никога не съм свирил на ибанец, ямаха, фендер, стаг или какъвто и да било друг бас В. Редактирано Април 6, 2006 от Vlad Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AorA_Bass Отговорено Април 6, 2006 Share Отговорено Април 6, 2006 Хаха...Vlad не вяевах че зан ещо ще сме на едно мнение ама..явно стават чудеса Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts