faso Публикувано Март 26, 2006 Публикувано Март 26, 2006 За този MXR да си дадете мнението де.... това което съм чувал от него е как да кажа....ноу яко! Цитирай
разбойник Отговорено Март 27, 2006 Отговорено Март 27, 2006 (Редактирано) Мен ми харесва. Яка изработка (масивна метална кутия, готини потенциометри и ключове) и практичен (драйв и чист канал, който можеш да ползваш поотделно или едновременно, балансиран изход). Дистера е тип "fuzz" и е малко остър за моя вкус, но със смесване с чистия канал ("Вlend") се получават добри звуци. Чистия канал е екстра. Честотните корекции не са много дълбоки, но звучат добре. П.П. Виж и тази тема. Няма пряка връзка, но можеш да хвърлиш едно око за обща басистка култура, дет' се вика Редактирано Март 27, 2006 от разбойник Цитирай
faso Отговорено Март 27, 2006 Автор Отговорено Март 27, 2006 кво искаш да кажеш че МRX копират от сансамповете!? Цитирай
разбойник Отговорено Март 29, 2006 Отговорено Март 29, 2006 Не копират, просто предлагат комбинация от бас драйв + еквилайзер в подобен (на външен вид) педал. Цитирай
faso Отговорено Март 29, 2006 Автор Отговорено Март 29, 2006 ахам .... благодаря все пак за мненията на всички... Цитирай
AorA_Bass Отговорено Март 31, 2006 Отговорено Март 31, 2006 Ами за този модел на Дънлопш смао хубави раот могат да се кажат..Илиян от Пропаганда свири с такъв и имах удоволствието да пробвам този ефект и мога да кажа е и като ефект и като D.I. Box е много добър...особено ако ще бичиш метъл... Цитирай
faso Отговорено Март 31, 2006 Автор Отговорено Март 31, 2006 Ами за този модел на Дънлопш смао хубави раот могат да се кажат..Илиян от Пропаганда свири с такъв и имах удоволствието да пробвам този ефект и мога да кажа е и като ефект и като D.I. Box е много добър...особено ако ще бичиш метъл... тва ще бича.... Цитирай
Recommended Posts