Toshko_drums Публикувано Януари 12, 2011 Публикувано Януари 12, 2011 Здравйте колеги Свиря на ударни иснтрументи и уча това от доста време.До сега карах със сет Stagg и някви чинели. Но сега ми се отвори възможност да си взема нови барабани,аз се спрях на Gretsch Catalina- я кажете добра покупка ли ще е ? Мерси много ! Цитирай
boreto Отговорено Януари 12, 2011 Отговорено Януари 12, 2011 Каталина мейпъл са готини. Има и други вариянти - всичко зависи от бюджет и предпочитания. Ти какво свириш? Цитирай
Naikal Отговорено Януари 13, 2011 Отговорено Януари 13, 2011 Здравйте колеги Свиря на ударни иснтрументи и уча това от доста време.До сега карах със сет Stagg и някви чинели. Но сега ми се отвори възможност да си взема нови барабани,аз се спрях на Gretsch Catalina- я кажете добра покупка ли ще е ? Мерси много ! Имам ги вече година и половина и съм много доволен. Звучат страхотно, взимай ги няма да съжаляваш Успех Цитирай
Toshko_drums Отговорено Януари 13, 2011 Автор Отговорено Януари 13, 2011 Каталина мейпъл са готини. Има и други вариянти - всичко зависи от бюджет и предпочитания. Ти какво свириш? Ами принципно клоня към джаза,обаче имам и рок групичка Затова стиоловете са джаз (основно) и рок Бюджета не е висок значи някаде на цената на gretsch смисл тези които харесах са 900 лв някаде там Цитирай
boreto Отговорено Януари 14, 2011 Отговорено Януари 14, 2011 Ами това си е супер за тия пари - http://bad_link.eu/product/57/gretsch-catalin...6-x-16-ft-.html Предполагам това си гледал. Обаче така като гледам няма включени нито стойки, нито фус машина и педал. Демек и за това приготви поне 300 лева. Ето това http://bad_link.eu/product/3857/gretsch-catal...825pt6-lbb.html също е добра оферта. В смисъл за тия пари барабаните са супер! Цитирай
manowar168 Отговорено Януари 14, 2011 Отговорено Януари 14, 2011 Барабаните на живота ми няма да съжеляваш изобщо ако си и купиш Цитирай
jojo1208 Отговорено Февруари 12, 2011 Отговорено Февруари 12, 2011 Като цяло - ЖЕСТОКИ ТУПАНИ СА!!! Ако искаш да не даваш много пари за барабани пък да имат готин саунд(със Hardware)виж Mapex Meridian Maple! Цитирай
Recommended Posts