sw1tched Отговорено Декември 30, 2004 Отговорено Декември 30, 2004 Korn - Jingle Balls :green: Цитирай
assoass Отговорено Декември 30, 2004 Отговорено Декември 30, 2004 странна представа за новогодишен концерт.бенд да свири ин фламес,димму боргир и др.сигурно ако има такъв концерт интересът ще е голям... :think: Цитирай
Fenix Отговорено Декември 30, 2004 Отговорено Декември 30, 2004 странна представа за новогодишен концерт.бенд да свири ин фламес,димму боргир и др.сигурно ако има такъв концерт интересът ще е голям... :think: Къде ги видя тия групи ве? Цитирай
assoass Отговорено Декември 30, 2004 Отговорено Декември 30, 2004 Интересно 1. In Flames - Lord Hypnos 2. In Flames - Everlost Pt1 3. Metallica - Master Of Puppets 4. Deep Purple - Smoke On The Water (задължително) 5. Sonata Arctica - Wolf And Raven 6. HammerFall - Renegade 7. Judas Priest - Painkiller / Breaking The Law 8. Iron Maiden - The Number Of The Beast 9. Manowar - Hail And Kill / The Blood Of The Kings и Орк. 10. БИАД - Тррр-так-так разбира се! ЧНГ! Цитирай
ronia Отговорено Януари 4, 2005 Автор Отговорено Януари 4, 2005 сигурно ако има такъв концерт интересът ще е голям... то това беше целта ЧНГ и от мен на форумистите Цитирай
assoass Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 Мисълта ми клонеше към другия поляс...,ама со здраве Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 (Редактирано) Да ги утрепем: "Elastic Man" - CAB "Tender Surrender" - Steve Vai "Pull Me Under" - Dream Theater "Clonus" - Planet X "Kayleigh" - Marillion "Always With Me Always With You" - Joe Satriani "Wish You Were Here" - Pink Floyd :violin: Редактирано Януари 5, 2005 от Steve_Vai Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 И накрая публиката ще ни поздрави с "Give me one reason to stay here" на Трейси Чапман и ще се разотиде по живо по здраво. Цитирай
assoass Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 евала, Снежанке!Винаги съм знаел, че дълбоко в теб се крие голем пич Цитирай
assoass Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 Не мислич ли, че една такава плейлиста не би трябвало да е бъкана от такиванеща,който ти изброи. Това съвсем не означава, че не са качествени.Просто не са за такъф концерт.... Цитирай
Recommended Posts