asparuh75 Публикувано Януари 10, 2011 Публикувано Януари 10, 2011 AC/DC Highway to Hell http://vbox7.com/play:3b088f2d Цитирай
L.K. Отговорено Януари 10, 2011 Отговорено Януари 10, 2011 Ползвай някаква нормална терминология за пръстите - първи, втори, трети, четвърти. Цитирай
asparuh75 Отговорено Януари 10, 2011 Автор Отговорено Януари 10, 2011 Ползвай някаква нормална терминология за пръстите - първи, втори, трети, четвърти. Ок следващия път ще трябва да ,и аз го забелязах Цитирай
Mike_MnD Отговорено Януари 13, 2011 Отговорено Януари 13, 2011 Харесва ми посланието на 1:09 Иначе, мерси за желанието, и труда. Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 20, 2011 Отговорено Януари 20, 2011 Фен си То парчето на една китара няма как да звукне - знаеме ги шотландските братя Йънг,свирят цели акорди единия,другия кварта/квинта. 1 Цитирай
asparuh75 Отговорено Януари 20, 2011 Автор Отговорено Януари 20, 2011 Фен си То парчето на една китара няма как да звукне - знаеме ги шотландските братя Йънг,свирят цели акорди единия,другия кварта/квинта. На припева са две китари да ,но кой ще тръгне да свири двете китари едновременно И да фен съм им и се подразних преди 2 месеца като реших да я изкарвам ,че нямаше нищо на български и затова го направих този клип да помогна на нашего брата рок мераклиите Цитирай
Valeri_pj Отговорено Февруари 4, 2011 Отговорено Февруари 4, 2011 Изкефи ме лафа "Големи са изроди междудругото" Иначе много полезно уроче! Цитирай
Recommended Posts