SPAF` Отговорено Май 3, 2006 Отговорено Май 3, 2006 (Редактирано) ...па, имам бая на Metallica да ти кажа (10-15 парчета), пиши ЛС ако още ти трябват, да ти ги пратя motorbreath за жалост нямам такива, единствения вариянт който се сещам е да се извадят парчетата и да се запишат на ново, на някоя репетиция като се записваме ще го имам предвид а може и да си ги правя на компютъра у нас, пак ще се получи (до колкото помня у дома бях правил бекче на "ПЕСЕН ЗА АЗИС") Редактирано Май 3, 2006 от SPAF` Цитирай
W_A_R Отговорено Юни 20, 2008 Отговорено Юни 20, 2008 На мен ми трябва конкретно на Пърпъл When a blind man cries, но досега намерих само някои лайв версии. Ако можеш дай линк пък аз ще си го дръпна. Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 20, 2008 Отговорено Юни 20, 2008 Това нали го знаете?- http://www.guitarbackingtrack.com/ Цитирай
W_A_R Отговорено Септември 12, 2008 Отговорено Септември 12, 2008 Хора Steelheart - She's gone някой да знае къде да си дръпна бекинг. Цитирай
Recommended Posts