tiki Публикувано Март 25, 2006 Публикувано Март 25, 2006 Здравейте, чрез е-мулето си свалих доста back tracks, но търся усилено alice in chains и pantera, както и определени песни на purple. Ако някой има идея от каде да намеря, да сподели. Цитирай
SPAF` Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 здрасти, предлагам на някой модератор да вземе да направи отделно кътче във форума специялно за тъй наречените "Backing Tracks" защото т'фа е нещо от което всеки би се заинтересувал... аз лично също имам бая бекчета за китара, за барабани, за бас все още не съм намерил но не е особено сложно да се направи но естествено предлагам като правило да залегне забрана за постване на някакви смешни мидита... щото такива бекове и аз мога да си направя в големи дози!!! конкретно по темата - търсил съм из бая сайтове специялизирани за бекчета но до колкото помня съм насвалил всичко което е звучало сносно... сиреч до де разгледам какво предлага един сайт ми отнема един ден, но като отсееш бекчетата от мидитата и получаваш максимум 10-тина парчета което си е пълна загуба на време, за туй предложих да не се споменават мидита в темата :Р на бекчета имам конкретно : Pantera - Cowyboys From Hell (Backing Track) Deep Purple - Black Night (Backing Track) Deep Purple - Burn (Backing Track) Deep Purple - Highway Star (Backing Track) Deep Purple - Knocking At Your Back Door (Backing Track) - 2 версии Deep Purple - Lazy (Backing Track) - 2 версии Deep Purple - Loosen My Strings (Backing Track) Deep Purple - Mistreated (Backing Track) Deep Purple - Perfect Strangers (Backing Track) Deep Purple - Smoke On The Water (Backing Track) - 3 версии Deep Purple - Sometimes I Feel Like Screaming (Backing Track) Deep Purple - Space Truckin' (Backing Track) Deep Purple - Strange Kind Of Woman (Backing Track) ако решиш че ти трябва нещо кажи и ще ти го ъплоудна Цитирай
Icarus Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 SPAF`, можеш ли да качиш някъде на Пърпъл Burn и Strange Kind of Woman? Цитирай
SPAF` Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 да разбира се след малко ще ти пратя ЛС с адреса Цитирай
ALBIREO Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 Deep Purple - Sometimes I Feel Like Screaming Ако може на albireo@cablebg.net Благодаря Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 Deep Purple - Sometimes I Feel Like ScreamingАко може на albireo@cablebg.net Благодаря I want it too ... Цитирай
SPAF` Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 пичове, специялно за всички барабанисти поставям ТУК този линк :green: Цитирай
SPAF` Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 Пичове (и китаристки :Р) тъй като много хора изведнъж скочиха върху темата с бекчетата и ме засипаха с лични съобщения да им разпратя парчета (само на пърпъл!!!) се реших да сторя още едно 'добро' в името на на форума регистрирах "BACKING.data.bg" където тази нощ ще се напълнят 250-те MB с китарни бекчета. За жалост аз на хард-а си имам 2 GB с такива и това което ще кача е една дребна част от цялата баница :Р но все пак се надявам да съм ви бил полезен и някой друг също да задейства едно такова движение за да построим един стабилен архив от бекчета Цитирай
SPAF` Отговорено Април 19, 2006 Отговорено Април 19, 2006 ...такааа, качих си всички бекчета за барабани в ALONG.data.bg, архивът се състои от 10-тина бека сред които David Garibaldi, Dennis Chambers, Dave Weckl, Vinnie Colaiuta... един цял албум на Billy Cobham - 1992 - By Design и цял албум на Dave Weckl - 1998 - Rhythm Of The Soul надявам се да съм бил полезен на повечето дръмъри Цитирай
SPAF` Отговорено Април 19, 2006 Отговорено Април 19, 2006 P.S. за караокита незнам кога ще имам време Цитирай
motorbreath Отговорено Април 24, 2006 Отговорено Април 24, 2006 някои да знае къде има български бакинг тракове?? или ако може да качи плс на групи като бтр,ахат,щурците,атлас,киора и т.н??? Цитирай
seek,fuck & destroy Отговорено Април 24, 2006 Отговорено Април 24, 2006 Също така ако може да намерите backing tracks на metallica. Ще ми бъдете много полезни Мерси Поздрави :guitar: Цитирай
Recommended Posts