bombjack Публикувано Март 25, 2006 Публикувано Март 25, 2006 Ето ни и нас http://reflex2005.dir.bg Цитирай
maringtr Отговорено Март 25, 2006 Отговорено Март 25, 2006 ХАХАХА ама си правите яка реклама Само така! Имате потенциал, давайте напред и само един съвет за сайта от мен - добавете страница с лирики на авторските песни... Rock on! Цитирай
bombjack Отговорено Март 25, 2006 Автор Отговорено Март 25, 2006 прав си пич ще има и текстове Цитирай
black_waltz Отговорено Март 27, 2006 Отговорено Март 27, 2006 китаристите и солата откровено си ме накефиха, особе но инструментала с име 83721 супер ме изкефи, ама парчетата с вокалите....не ми харесва как пее този пич, ако сложите един кадърен harsh вокал мисля че ще се получи много по-добре(лично мнение) Успех! Цитирай
maringtr Отговорено Март 27, 2006 Отговорено Март 27, 2006 Бе и мен не ме кефи как пее, аз и на живо съм гледал.. Този въпросния е китара и вокал... Цитирай
bombjack Отговорено Март 27, 2006 Автор Отговорено Март 27, 2006 Сайта е с още 2 новости LYRICS & VIDEO Цитирай
maringtr Отговорено Март 27, 2006 Отговорено Март 27, 2006 Текстовете са готини, ама има разни граматически грешки, повечето незначителни де, ама тфа I don't must to want е абсурдно Трябва да е I dont have to want Както и I can't falling down, нема продължително време след модален глагол Иначе все пак много яко, особено видео секцията! Само така! Цитирай
bombjack Отговорено Март 27, 2006 Автор Отговорено Март 27, 2006 (Редактирано) така е има грешки, трябва да ги оправя малко - но бързах да почна да ги качвам и за това. Венци не е много в час с английския наистина. После ще кача текста и на " THE CURSED ". хихихи лошо само, че ВИДЕОТО е старо. Може би на другото ни свирене във ФЕНСА ще дойде един пич да снима и ще кача целия LIVE !!!! .......ей така......по детски Редактирано Март 27, 2006 от bombjack Цитирай
bombjack Отговорено Април 1, 2006 Автор Отговорено Април 1, 2006 Очаквайте много скоро още LIVE парчета да кача на сайта ))) .....ей така по детски Цитирай
NitroBGA Отговорено Април 3, 2006 Отговорено Април 3, 2006 Аз, ако бях на ваше място, нямаше да излизам с тези текстове или щях да си напиша такива на български. Без да съм слушал нещата, текстовете с рандом думички и българизми на много места не ми допадат (прочетох секцията lyrics). Или научете английския, или откритието на българския рок ще е някоя друга група. Не вярвам българин да може да напише текст (лирика) на английски език, която да конкурира такава, от човек, на когото английския е роден език. За пример мога да дам много текстове на любими мои групи, които превъзхождат дори и български такива. Цитирай
bombjack Отговорено Април 3, 2006 Автор Отговорено Април 3, 2006 Прав си така е ! Аз мислех даже да постна във форума на сайта на какъв език да пеем на Български или на Английски ! Мисля, че най-гот си е да пеем на Български ....скоро ще кача и Българските текстове на парчетата и ще запишем вокалите на BG !!!! Цитирай
maegril Отговорено Април 3, 2006 Отговорено Април 3, 2006 браво браво яко бичите Продължавайте в същия дух Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 (Редактирано) Абе то вашия сайт и за ч*кии е почнал да става . Редактирано Април 10, 2006 от MDFk Цитирай
Recommended Posts