Mensa Публикувано Януари 5, 2011 Публикувано Януари 5, 2011 (Редактирано) Здравейте... От време на време си записвам инструменталите на мои любими песни и реших да пусна една от тях - Queensryche - Emipre instrumental . Интересно ми е дали някой може да и запише вокали... ей така за забавление Поздрави Редактирано Януари 5, 2011 от Mensa Цитирай
Fashion Отговорено Януари 5, 2011 Отговорено Януари 5, 2011 Страхотен инструментал, дано се намери вокал! Цитирай
valitchy Отговорено Януари 6, 2011 Отговорено Януари 6, 2011 Mensa отвори кутията на Пандора с този инструментал.. и влетях още вчера в джема, та и повдигнах костите на един мъртвец... Да знаете, че нищо не е балансирано, суроватка пълна е материала, освен това Geoff Tate е един от най-сложните певци за правене на кавъри, просто ужас! И малко текста ми избега тук-там, не ми го забелязвайте, нали e джем :] леле..преди 20 години за този кавър щяха да ме бутнат зад решетките линк към оригинала за децата, където не са чували за Цитирай
Infinity Отговорено Януари 18, 2011 Отговорено Януари 18, 2011 Ей, хора, къде са се дянали линковете? И бек трака го няма и вокала също! Това ми е любима група, пожалете ме и дайте да слушам! Цитирай
Recommended Posts