Борис Отговорено Януари 6, 2011 Отговорено Януари 6, 2011 Как си знаех, че коментарите ще са от типа на "е поне е супер яка". Супер яка, супер яка, мъ дали не е за някой и друг долар в повечко?! И дали не е шаренийка, създадена единствено с цел да продава? Май проблема не е кой колко китари има, дали си приличат или не, проблема е на кой са. Всички сигнъчър китари са направени за да се продават и щом не си го разбрал до сега,значи си много назад,та дори и твоите идоли ( ) правят така. Цитирай
Yo The Real Отговорено Януари 6, 2011 Автор Отговорено Януари 6, 2011 (Редактирано) Просто ми е смешно, как като излезе нов сигначър на Хамет или Хетфийлд, веднага се почва с "пфф ебати тия няма ли да изкарат още 500 китари, ебати кича", но когато излезе Ханеман с ESP с три пъти по-голям кич от тези на Металика, бил той и взет от обложка на албум, веднага се почва с колко са яки тия китари и т.н. Нямам нищо против китарата или Ханеман или който и да е от Слейър, просто ми е много интересно колко бързо се обръща монетата. И все пак не говоря за Nevermore, защото той не каза нищо за JH/KH, puhen6vagener обаче в никакъв случай не изказва пристрастия. Естетсвено, че се правят за пари, или нещо не си ми чел предишните постове в темата? Как обаче при Металика е кич и стара песен на нов глас, пък при Слейър е ебати яката метла, като т'ва си е обикновена китара с обикновена форма и различен финиш? Редактирано Януари 6, 2011 от Yo The Real Цитирай
Борис Отговорено Януари 6, 2011 Отговорено Януари 6, 2011 А явно ти не ми четеш постовете,защото никъде не съм казвал,че метлата с Reign in blood е по-добра от другите лопати.Относно това с харесването и НЕхаресването на разни китари е просто въпрос на вкус П.С:Сега наистина е време да спра със спама,преди онези гадни модератори да ме затрият Цитирай
Recommended Posts