Synthy Публикувано Януари 4, 2011 Публикувано Януари 4, 2011 (Редактирано) Ако някой може да ми прати ноти на изпълненията на тоз човек, много бих бил щастлив. В момента съм на вълна Chronologie 2, но и други не бих отказал. Голям почитател съм му, и ме влече да се науча да му свиря изпълненията Редактирано Януари 4, 2011 от Synthy Цитирай
Мартин87 Отговорено Януари 5, 2011 Отговорено Януари 5, 2011 Търсиш ноти на Ж.М. Жар? Аз пък на Rippingtons търся... Момче, не се изглагай, това е музика, която от ноти не се учи. Дори не съм сигурен дали я има нотирана някъде, но както и да е... Или я чувстваш (или чуваш... както го разбираш) или просто не се заминаваш с нея. Същото това нещо се отнася и за много други стилове музика, но да не задълбавам. Надявам се, че не си се обидил от нещо, просто ти давам съвет. Цитирай
Synthy Отговорено Януари 5, 2011 Автор Отговорено Януари 5, 2011 Да, най-добре не задълбавай. Особено щом не можеш да ми помогнеш в молбата ми Цитирай
Recommended Posts