Gee Tee Age Публикувано Март 23, 2006 Публикувано Март 23, 2006 и това че от един месец свиря и мога да я изсвиря почти без проблеми означава ли че добре се справям? Цитирай
NitroBGA Отговорено Март 23, 2006 Отговорено Март 23, 2006 Ми комшията ми беше на твоето дередже и я правеше с егати кофти китарата. Иначе песента не е сложна никак, но за теб е добре. Дерзай, повече такива мнения и повече свирене. Цитирай
Hantov Отговорено Март 23, 2006 Отговорено Март 23, 2006 Пич, ти преди 2 месеца не свиреше ли пак от 1 месец Цитирай
Niilo Отговорено Март 23, 2006 Отговорено Март 23, 2006 Пич, ти преди 2 месеца не свиреше ли пак от 1 месец Гхаххаа Извинявам се за офтопика, ама ми стана смешно Иначе - дерзай! За един/три месеца не се научава инструмент Цитирай
makatol Отговорено Март 23, 2006 Отговорено Март 23, 2006 и това че от един месец свиря и мога да я изсвиря почти без проблеми означава ли че добре се справям? Поздравявам те с това видео. Имаше го някъде из форума, тъй че сори, ако си го гледал. Но все пак си заслужава да го гледаш. Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Март 23, 2006 Автор Отговорено Март 23, 2006 ок благодаря за инфото.преди 3 месеца се регнал с намерение да си купувам китара.китара си купих в началото на февруари така че по точно свиря от месец и половина. Цитирай
LOE Отговорено Март 24, 2006 Отговорено Март 24, 2006 хаха като се има предвид кой стои зад песента разбира се че е не меко казано проста а направо елементарна Цитирай
SlipFly Отговорено Март 24, 2006 Отговорено Март 24, 2006 аре по леко с обидите а? песента е лесна ама звучи кул) Цитирай
LOE Отговорено Март 24, 2006 Отговорено Март 24, 2006 само не мога да разбера кое е обидното - че фред дърст и бъкел не отбира? това не е обида пич, тва си е голата истина... има разлика между двете неща колкото до това как звучи - в тия студия могат да направят бритни да звучи като фред, остава и да не звучи кул... намесят ли се толкова много пари... защото това тяхното е турбо комерс, дори да вземеш една група идиоти, да ги накараш да издават странни звуци, това нещо се записва, продуцира и после кърти мифки... Цитирай
Lord_Bad Отговорено Март 24, 2006 Отговорено Март 24, 2006 Абе както казва един мой приятел "Първата година се учиш да държиш китарата, после се учиш да свириш на нея..." Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 24, 2006 Отговорено Март 24, 2006 Аз не я знам таз песна ама със сигурност не е трудна щом се справящ с един месец "свирене" Ако е на Пимб Лизкит със сигурност не е трудна лалалалал... Ай дид ит фор дъ нуки , куки. Цитирай
Elmo Отговорено Март 24, 2006 Отговорено Март 24, 2006 Не е на лимп бизкит ами на Мдааа (Йес) ако се не лъжа. А по темата кой от колко свири, от половин час та гледам как от 5 минути не можеш да си вържеш обувката. Успех! Цитирай
kazimbutt Отговорено Март 24, 2006 Отговорено Март 24, 2006 колкото до това как звучи - в тия студия могат да направят бритни да звучи като фред, остава и да не звучи кул... намесят ли се толкова много пари... защото това тяхното е турбо комерс, дори да вземеш една група идиоти, да ги накараш да издават странни звуци, това нещо се записва, продуцира и после кърти мифки... Точно заради това, признавам музкикантите от 60те до 80те години. Тогава не е имало такива технологии като в днешно време, затова всичките са можели да свирят/ пеят. Цитирай
Guest Отговорено Март 24, 2006 Отговорено Март 24, 2006 Не е на лимп бизкит ами на Мдааа (Йес) ако се не лъжа. Песента (Behind Blue Eyes) не е ли на The Who ? Цитирай
Niilo Отговорено Март 24, 2006 Отговорено Март 24, 2006 Цветелина нямаше ли преведен вариант? "Тези честни сини очи, какво ли крият"... Цитирай
Recommended Posts