Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Ми комшията ми беше на твоето дередже и я правеше с егати кофти китарата. Иначе песента не е сложна никак, но за теб е добре. Дерзай, повече такива мнения и повече свирене.

Отговорено
Пич, ти преди 2 месеца не свиреше ли пак от 1 месец :)

Гхаххаа ;)

Извинявам се за офтопика, ама ми стана смешно ;)

Иначе - дерзай!

За един/три месеца не се научава инструмент :)

Отговорено
и това че от един месец свиря и мога да я изсвиря почти без проблеми означава ли че добре се справям?

Поздравявам те с това видео. Имаше го някъде из форума, тъй че сори, ако си го гледал.

Но все пак си заслужава да го гледаш.

Отговорено

ок благодаря за инфото.преди 3 месеца се регнал с намерение да си купувам китара.китара си купих в началото на февруари така че по точно свиря от месец и половина.

Отговорено

хаха като се има предвид кой стои зад песента разбира се че е не меко казано проста а направо елементарна :)

Отговорено

само не мога да разбера кое е обидното - че фред дърст и бъкел не отбира? това не е обида пич, тва си е голата истина... има разлика между двете неща

колкото до това как звучи - в тия студия могат да направят бритни да звучи като фред, остава и да не звучи кул... намесят ли се толкова много пари... защото това тяхното е турбо комерс, дори да вземеш една група идиоти, да ги накараш да издават странни звуци, това нещо се записва, продуцира и после кърти мифки...

Отговорено

Аз не я знам таз песна ама със сигурност не е трудна щом се справящ с един месец "свирене"

Ако е на Пимб Лизкит със сигурност не е трудна :P

лалалалал... Ай дид ит фор дъ нуки , куки.

Отговорено

Не е на лимп бизкит ами на Мдааа (Йес) ако се не лъжа.

А по темата кой от колко свири, от половин час та гледам как от 5 минути не можеш да си вържеш обувката. :P

Успех!

Отговорено
колкото до това как звучи - в тия студия могат да направят бритни да звучи като фред, остава и да не звучи кул... намесят ли се толкова много пари... защото това тяхното е турбо комерс, дори да вземеш една група идиоти, да ги накараш да издават странни звуци, това нещо се записва, продуцира и после кърти мифки...

Точно заради това, признавам музкикантите от 60те до 80те години. Тогава не е имало такива технологии като в днешно време, затова всичките са можели да свирят/ пеят.

Отговорено
Не е на лимп бизкит ами на Мдааа (Йес) ако се не лъжа.

Песента (Behind Blue Eyes) не е ли на The Who ? :P

Отговорено

Цветелина нямаше ли преведен вариант? :P "Тези честни сини очи, какво ли крият"...