peshoy2k Отговорено Април 22, 2005 Автор Отговорено Април 22, 2005 Кефи ме. На моменти малко прилича на акустичните части на System Of A Down. Личи си обаче побългареното произнасяне на някой думи.. да не кажа акцент. Така като го слушам китарката на master-а е по-добре...може би още маалко средни или високи? офффффффф мда произношението еми старах се амаааааа кво да се праи е нали не е мн зле де :wall: Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 22, 2005 Автор Отговорено Април 22, 2005 ако не ви затруднявам кажете кои думи са така най-зле та да наблегна после кат го пея пак. Мерси Цитирай
sw1tched Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 Не бе не е ЧАК толкова зле , ако трябва да съм критичен обаче: CRYING г-то може да не го казваш хич; второто D на DID също потъмнява; на MY казваш прекалено отчетливо А ..то не че е Ъ ама не е и чисто А; TEARS малко по-леко казвай ТИ - да не става тхиърс а просто ТИЪРС; NOTICE не е чисто Т..малко по към Д го пей, да не звучи НОТИС по-скоро по средата между НОТИС и НЪДИС; INNOCENT ,като че ли изместваш удариението към Е вместо И; 1:20 и нещо преди woman не мога да чуя какво какво казваш ..както и да е; EXPLOSION го казваш ЕКСПЛОУЖЪН, а не бива да е такова силно Ъ-то..и ж-то всъщност; THERE звучи ДЕР - умекоти малко р-то и не пропускай ъ-то: ДЕЪР макар и да трябва да е тихо; IS мааалко го приближи към С-то, че така баш ИЗ се чува; DEAD ..остави Д-то накрая, не ТХ. Надявам се да ти помогне. Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 22, 2005 Автор Отговорено Април 22, 2005 Не бе не е ЧАК толкова зле , ако трябва да съм критичен обаче:CRYING г-то може да не го казваш хич; второто D на DID също потъмнява; на MY казваш прекалено отчетливо А ..то не че е Ъ ама не е и чисто А; TEARS малко по-леко казвай ТИ - да не става тхиърс а просто ТИЪРС; NOTICE не е чисто Т..малко по към Д го пей, да не звучи НОТИС по-скоро по средата между НОТИС и НЪДИС; INNOCENT ,като че ли изместваш удариението към Е вместо И; 1:20 и нещо преди woman не мога да чуя какво какво казваш ..както и да е; EXPLOSION го казваш ЕКСПЛОУЖЪН, а не бива да е такова силно Ъ-то..и ж-то всъщност; THERE звучи ДЕР - умекоти малко р-то и не пропускай ъ-то: ДЕЪР макар и да трябва да е тихо; IS мааалко го приближи към С-то, че така баш ИЗ се чува; DEAD ..остави Д-то накрая, не ТХ. Надявам се да ти помогне. oki ся слушам мдааааа мерси ще се занимая Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 22, 2005 Автор Отговорено Април 22, 2005 ми то е doesnt matter a woman or a child ама medyr звучи ко да праиш Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 22, 2005 Автор Отговорено Април 22, 2005 аз тогава, то отдавна беше пробвах да наблегна на произношение ама тогава пък стана много безличен и безчуствен текста и почнах да правя вече фрапиращи грешки при взимането на даден тон. Сега дай-боже станало по-добре :think: Цитирай
sw1tched Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 Ам и аз това си помислих, ако се опиташ да го изпееш с правилно произношение ще си твърде съсредоточен и ако вземеш тоновете то емоцията съм почти сигурен че ще се изгуби Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 Аз викам да си направиш актуален образът, т.е, фасадата според imagemakers rules, сетне се интересувай от продуценти на реклами, студентски филми, ТиВи-продуценти, и след време се обади да почерпиш. :hello: сметай ме за тъп ама не разбрах какво имаш в на в предвид Че е готово за хит и му търси промоция; да не си умре в кувьоза... :hello: П.П. Е, почти готово Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 22, 2005 Автор Отговорено Април 22, 2005 Ам и аз това си помислих, ако се опиташ да го изпееш с правилно произношение ще си твърде съсредоточен и ако вземеш тоновете то емоцията съм почти сигурен че ще се изгуби :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 22, 2005 Автор Отговорено Април 22, 2005 Аз викам да си направиш актуален образът, т.е, фасадата според imagemakers rules, сетне се интересувай от продуценти на реклами, студентски филми, ТиВи-продуценти, и след време се обади да почерпиш. :hello: сметай ме за тъп ама не разбрах какво имаш в на в предвид Че е готово за хит и му търси промоция; да не си умре в кувьоза... :hello: П.П. Е, почти готово :think: :think: :think: :think: :think: абе и аз съм на мнение че простите неща са хубави. Имах идея на пиеска да е и смятам да го мисля Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 23, 2005 Отговорено Април 23, 2005 Музика за пиеса?... Заитригуван съм, ако е така! Share-ни на ЛС текста, навит съм! Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 23, 2005 Автор Отговорено Април 23, 2005 Музика за пиеса?... Заитригуван съм, ако е така! Share-ни на ЛС текста, навит съм! офф ти па текст аз не моем да мислим текстове брат, текстовете са ми ....... далече тва например е единствения ми текст дето реално съм записал мда Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 23, 2005 Отговорено Април 23, 2005 Дай насам на литератора, не се праи... Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 23, 2005 Автор Отговорено Април 23, 2005 Дай насам на литератора, не се праи... на англицки Цитирай
Recommended Posts