Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
Кефи ме. На моменти малко прилича на акустичните части на System Of A Down. Личи си обаче побългареното произнасяне на някой думи.. да не кажа акцент. Така като го слушам китарката на master-а е по-добре...може би още маалко средни или високи?

офффффффф мда произношението еми старах се амаааааа кво да се праи е нали не е мн зле де :wall:

Отговорено

Не бе не е ЧАК толкова зле :) , ако трябва да съм критичен обаче:

CRYING г-то може да не го казваш хич; второто D на DID също потъмнява; на MY казваш прекалено отчетливо А ..то не че е Ъ ама не е и чисто А; TEARS малко по-леко казвай ТИ - да не става тхиърс а просто ТИЪРС; NOTICE не е чисто Т..малко по към Д го пей, да не звучи НОТИС по-скоро по средата между НОТИС и НЪДИС; INNOCENT ,като че ли изместваш удариението към Е вместо И; 1:20 и нещо преди woman не мога да чуя какво какво казваш ..както и да е; EXPLOSION го казваш ЕКСПЛОУЖЪН, а не бива да е такова силно Ъ-то..и ж-то всъщност; THERE звучи ДЕР - умекоти малко р-то и не пропускай ъ-то: ДЕЪР макар и да трябва да е тихо; IS мааалко го приближи към С-то, че така баш ИЗ се чува; DEAD ..остави Д-то накрая, не ТХ.

Надявам се да ти помогне.

Отговорено
Не бе не е ЧАК толкова зле :) , ако трябва да съм критичен обаче:

CRYING г-то може да не го казваш хич; второто D на DID също потъмнява; на MY казваш прекалено отчетливо А ..то не че е Ъ ама не е и чисто А; TEARS малко по-леко казвай ТИ - да не става тхиърс а просто ТИЪРС; NOTICE не е чисто Т..малко по към Д го пей, да не звучи НОТИС по-скоро по средата между НОТИС и НЪДИС; INNOCENT ,като че ли изместваш удариението към Е вместо И; 1:20 и нещо преди woman не мога да чуя какво какво казваш ..както и да е; EXPLOSION го казваш ЕКСПЛОУЖЪН, а не бива да е такова силно Ъ-то..и ж-то всъщност; THERE звучи ДЕР - умекоти малко р-то и не пропускай ъ-то: ДЕЪР макар и да трябва да е тихо; IS мааалко го приближи към С-то, че така баш ИЗ се чува; DEAD ..остави Д-то накрая, не ТХ.

Надявам се да ти помогне.

oki ся слушам мдааааа мерси ще се занимая :)

Отговорено

аз тогава, то отдавна беше пробвах да наблегна на произношение ама тогава пък стана много безличен и безчуствен текста и почнах да правя вече фрапиращи грешки при взимането на даден тон. Сега дай-боже станало по-добре :think:

Отговорено

Ам и аз това си помислих, ако се опиташ да го изпееш с правилно произношение ще си твърде съсредоточен и ако вземеш тоновете то емоцията съм почти сигурен че ще се изгуби

Отговорено
Аз викам да си направиш актуален образът, т.е, фасадата според imagemakers rules, сетне се интересувай от продуценти на реклами, студентски филми, ТиВи-продуценти, и след време се обади да почерпиш.  :hello:

сметай ме за тъп ама не разбрах какво имаш в на в предвид :huh:

Че е готово за хит и му търси промоция; да не си умре в кувьоза...

:hello:

П.П. Е, почти готово

Отговорено
Ам и аз това си помислих, ако се опиташ да го изпееш с правилно произношение ще си твърде съсредоточен и ако вземеш тоновете то емоцията съм почти сигурен че ще се изгуби

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Отговорено
Аз викам да си направиш актуален образът, т.е, фасадата според imagemakers rules, сетне се интересувай от продуценти на реклами, студентски филми, ТиВи-продуценти, и след време се обади да почерпиш.  :hello:

сметай ме за тъп ама не разбрах какво имаш в на в предвид :huh:

Че е готово за хит и му търси промоция; да не си умре в кувьоза...

:hello:

П.П. Е, почти готово

:think: :think: :think: :think: :think: абе и аз съм на мнение че простите неща са хубави. Имах идея на пиеска да е и смятам да го мисля

Отговорено
Музика за пиеса?... Заитригуван съм, ако е така! Share-ни на ЛС текста, навит съм! :(

офф ти па текст аз не моем да мислим текстове брат, текстовете са ми ....... далече тва например е единствения ми текст дето реално съм записал мда