Mensa Публикувано Декември 31, 2010 Публикувано Декември 31, 2010 Здравейте... Мина около година откакто завършихме албума на INVISIBLE DREAMS - "Mid-Side Demos 2010" и решихме, че е дошло време да бъде пуснат на вниманието на по-широка аудитория. Смятаме, че ако има място където ще бъде оценен "реално", това място е този форум. Някои от Вас са запознати с наши песни, други тепърва ще се запознаят и се надяваме, че тези, които чуват нещата ни за първи път няма да останат разочаровани. Очакваме коментарите и критиките Ви за песните. INVISIBLE DREAMS - "MID-SIDE DEMOS 2010" Поздрави и Наздраве MENSA - INVISIBLE DREAMS Цитирай
yakiya Отговорено Януари 1, 2011 Отговорено Януари 1, 2011 Бравос! Смятам да го чуя целия утре докат си побачквам. Цитирай
Mensa Отговорено Януари 1, 2011 Автор Отговорено Януари 1, 2011 (Редактирано) Приятно слушане и ще чакам отзиви... Редактирано Януари 1, 2011 от Mensa Цитирай
Heartman Отговорено Януари 1, 2011 Отговорено Януари 1, 2011 (Редактирано) Яко!Много готини рифове има и як звук сте докарали.Отначало си помислих че е някакъв прогресив и малко ме изненадаха вокалите тип лимп бизкит обаче са готини.По-нататък ми заприлича на disturbed и ми харесва, звучи свежарско. ПП-Кавърчето е супер,сигурно знаете че и J.S.Soto прави такив готин кавър. Редактирано Януари 1, 2011 от Heartman Цитирай
stumb Отговорено Януари 2, 2011 Отговорено Януари 2, 2011 Поздравления! Преслушах набързо албума, много добре сте се справили със записите и песните са много добри. Имате собствен стил, което кефи. Rock on Цитирай
emo_tion1 Отговорено Януари 2, 2011 Отговорено Януари 2, 2011 (Редактирано) Преслушах половината песни и определно заслужават да се запишат по- добре гласовете ( може би трябват по-добри микрофони ) също и повече ефекти ми липсват и повече акомпаниращи елементи, иначе нещата са много добри и като идея, а и аз се кефя на такива неща които не са монотонни и имат разнообразие в себе си Редактирано Януари 2, 2011 от emo_tion1 Цитирай
Burton Отговорено Януари 4, 2011 Отговорено Януари 4, 2011 Слушах албума малко след като излезе, наистина чудесна работа! Заслужава да бъде чут от повече хора! Цитирай
antisocial Отговорено Януари 4, 2011 Отговорено Януари 4, 2011 Много яко!!! Поздравления за стила!!! Аз пък мисля, че не е нужно да слагаме всичко в рамки! Жалко, че човек е устроен така, че все оприличава току-що чутото на нещо познато му. Успех, пичове!!! Аз съм Ви фен вече! Цитирай
Stivy_k Отговорено Януари 4, 2011 Отговорено Януари 4, 2011 Браво!! Не е трябвало да го криете толкова време! Цитирай
Mensa Отговорено Януари 5, 2011 Автор Отговорено Януари 5, 2011 Мерси за готините отзиви колеги. Радвам се, че Ви харесва албумчето. По повод забележката на emo_tion1 за вокалите - периода на запис на вокалите е доста дълъг (около 4 години) и са записвани с всевъзможни (повечето - не особено качествени ) микрофони. Като цяло измислянето на парчетата приключи още в края на 2008 година. Всъщност единствено съм презаписал китарите и басовете в песните и съм обработил Вокалите, така че да се доближават като звук. А за коментара на Stivy_k: не сме крили албума... просто групата се разпадна малко след като го събрахме и не намерихме особен смисъл да го популяризираме, но ми стана интересно мнението Ви като музиканти и затова реших да го пусна. Поздрави на Всички!!! MENSA Цитирай
Edko Отговорено Януари 24, 2011 Отговорено Януари 24, 2011 Много ме кефите! Браво! Разказвах наскоро за вас в един варненски клуб и за The Cage (онзи запис от 2006-та) Ей, щом ви помня 5 години при този порой от музика значи.... Ако ме питате не пипайте, звучи модерно, ненапудрено, първично, крещящо, майсторско, ъндърграунд, но и много мелодично и може да се пусне с мейнстрийма в радиото сутрин и следобед. Истински съм впечатлен! Аплодисменти! Цитирай
rock3r Отговорено Януари 28, 2011 Отговорено Януари 28, 2011 знам ви още от преди години (познаваме се) и още от тогава ви смятам за "МНОГО ЯКИ" супер идеи и супер изпълнение имате ! аз съм от първите ви фенове ! любима песен ми беше THE CAGE поздави ! ДИМ от Димитровград Цитирай
rock3r Отговорено Януари 28, 2011 Отговорено Януари 28, 2011 м/у другото най-добрата/готина NEO METAL банда която съм чувал у БГ ! Цитирай
ultramega Отговорено Януари 29, 2011 Отговорено Януари 29, 2011 (Редактирано) Като цяло ми хареса. Вокалите са страхотни. Рифовете бих ги предпочел да са по "грууви" ако мога така да се изразя и идеално щяха да се съчетаят с вокала. Звука на китарите лично на мен не ми харесва никак(поне на парчетата , които чух). Редактирано Януари 29, 2011 от ultramega Цитирай
Recommended Posts