Jump to content
Българският форум за музиканти

Зараза


Recommended Posts

Здрасти!

 

Трима ентусиазти - Без Разписание. Песента се казва "Зараза". Най-сетне успяхме да запишем нещо с приличен звук и да се чува всичко! :) Моля Ви за безпристрастни мнения, те са много важни за нас! Записвано е без метроном, което си личи, микс и мастеринг съм опитал да направя аз, като си давам сметка, че съм далеч от истината. От друга страна ни се иска да докараме някакво такова автентично звучене максимално близко до това по време на живото свирене. Честно казано, понякога ми се струва, че всичко това (което правим) е един голям шит, понякога пък ми се струва, че е супер яко и затова искам наистина обективни мнения на непознати и музиканти хора! Благодаря на всички предварително!

 

Зараза

 

:cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен лично... абе махни вокала и ще се получи много по-добре, само инструментал. Музиката ме кефи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами добре се е получило (от гледна точка на това, че съм част от тази група), но ще кажа, че вокала е точно на място, но благодаря все пак за откровенния коментар на колегата, това може да ни помогне да модифицираме парчета вбъдеще. Касата ми звучи като тази на комплект електронни барабани - трябва да оправим това при следващи записи. Ще се радваме да чуеме и още мнения, благодарим предварително. We know that we don't rock so much, but at least we don't suck too much ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Брей, тоя вокал...! Не веднъж се е случвало да не го харесват, пък пича си пее сносно и на мен лично си ми харесва и тембъра му... но явно нещо куца, може би трябва да ползваме някакъв друг ефект за вокала, знам ли...?! Иначе благодаря на колегата, че си е казал какво мисли и това със сигурност ще ни помогне за в бъдеще! То вокала е повече от половината банда (основен автор на музиката и 95% от текстовете), та ще ни е малко трудно да му "запушим устата" Хе-хе! :) Аз като басист в тая банда съм доволен, че никога никой не е правил забележки относно баса - това определено ме ласкае!

 

Поздрави! :punk_guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.