Parni_Valjak Отговорено Декември 29, 2010 Отговорено Декември 29, 2010 идеята ми беше друга - Да мога да използвам един Pedalboard и две глави по отделно, пуснати в един кабинет. A сега някой да ми покаже поне един отговор, който да не е "вокруг до около" ? Нито един, пардон, само един отговаря на същността на темата. А после има теми "Защо у нас ..... не става?" Е, не става...и няма да стане. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Декември 29, 2010 Отговорено Декември 29, 2010 (Редактирано) Ники, нали си от Варна?! Обади се на Gregg и той ще ти спретне такова нещо ( може и да има готово), за да можеш да си менкаш главите, а лупа ще си го ползваш от педалерата/ите на главата/ите Редактирано Декември 29, 2010 от EAmechaniX Цитирай
TONY Отговорено Декември 29, 2010 Отговорено Декември 29, 2010 За да не водим този разговор големите производители слагат няколкоканален преамп в главата и една торба врътки на предния панел. Така китарата свири от гайда до тарамбука, образно казано. Не познавам Ники, поради което не знам и търсенията му. Той имаше точно такъв амп - Carvin V3. (гайда до тарамбука, образно казано.) 4 КАНАЛЕН, с примерно 20 ( и повече) пота, различни врътки. Когато правихме ампшутаут, един приятел Васко, донесе такъв, тогава написах, че е като спейсшатъл. Ампа е много готин, но Евтим отбеляза, че силата му повече е в модерният звук, не толкова винтидж звученето. Днес Ники се хвали, че е поръчал, Богнер Екстази, който сигурно е по-добър от този Карвин, макар и наполовин копчета. Предполагам има и някаква друга глава, може би някой Маршал, който си го кефи. И иска да комбинира двете глави. Моето мнение е, че всеки си има нещо, като насока търсене и представа, как трябва да изглеждат нещата и какво е добро. Отделно робуване на марки. Или пък гледане на копчетата на ампа(тобата с врътките), а не това, което излиза. Говоря по принцип. Цитирай
Recommended Posts