Judex Публикувано Март 22, 2006 Публикувано Март 22, 2006 При Капъша все се продават, барабани и части на марката "Hayman", клен били и т.н. Та някой знае ли за какво става въпрос, добри ли са , чувал ли ги е някой изобщо? Има и кардан на марката там за 280 лв. Чакам мнения и коментари за обсъждане по темата (ако има) А до тогава.... :killyou: :killyou: Цитирай
zazo Отговорено Март 22, 2006 Отговорено Март 22, 2006 hayman history Най-вероятно някой отново е купил марката и ползва името. друго имфо аз поне не намерих. Цитирай
The Crow Отговорено Март 22, 2006 Отговорено Март 22, 2006 Кардана изглежда голяма железарка та мисля ,някой ден да си взема такова чудо . Цитирай
Judex Отговорено Март 22, 2006 Автор Отговорено Март 22, 2006 Да карданчето изглежда неприлично добре(по-добре от стагаджийското, а и по-евтино сякаш), ама как ли е като качесто? Цитирай
relapseclowntim Отговорено Март 22, 2006 Отговорено Март 22, 2006 Всичко по реда си - Здрасти пичове и многоуважаеми дами, нов съм тука та да кажа добър ден/вечер/сутрин... Миии аз си взех такова едно карданче и мисля, че хич не е зле, но естествено не ми се доверявайте. Бая шутове изяде пък още нищо му няма...бе дано така и си остане. Цитирай
The Crow Отговорено Март 22, 2006 Отговорено Март 22, 2006 Здрасти и добре дошъл :hello: .Ми на мен ми изглежда доста по-читаво от стаг ,не че се оплаквам от марката стаг имам сплешче и томове и съм си много доволен за сега ,но найстина кардана изглежда много по-здрав от тоя на стаг .Друг е вече въпроса найстина дали е и издръжлив . Цитирай
Recommended Posts