Niilo Публикувано Март 22, 2006 Share Публикувано Март 22, 2006 Пускам WIP на инструментал Не е кой-знае какво, на моменти е недодялано дори, но мисля, че все пак се усеща идеята. http://niilo.tophost.bg/instr.mp3 Всякакви мнения са добре дошли Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CorvusCorax Отговорено Март 23, 2006 Share Отговорено Март 23, 2006 Слушкам си аз сега... Не е никак зле, даже ме радва много, като изключим, солиращия инструмент (кофти е самия звук, ако го смениш ще е по-добре според мен) . Иначе ми се струва доста идейно, има атмосфера, интересно е и не е еднообразно. Браво, браво!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
majonkata Отговорено Март 23, 2006 Share Отговорено Март 23, 2006 Напълно съм съгласен с CorvusCorax. Ако сложиш цигулка някаква хубава за соло - ще изтрепеш сичко. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niilo Отговорено Март 23, 2006 Автор Share Отговорено Март 23, 2006 Ами, интересното е че соло инструмента е именно цигулка Edirol Orchestral Първоначално пробвах с чело, защото повече ме кефи звученето му, но някак си се губеше с останалите strings :think: Благодаря за думите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Март 24, 2006 Share Отговорено Март 24, 2006 (Редактирано) Челото се губи защото иска повече среда, за да изпъкне Челото е близко до тембъра на човек и иска среда да се открои от останалите инструменти просто си поиграй с EQ защото с този солиращ инструмент нещо липсва на добрата идея Редактирано Март 24, 2006 от f1_sound Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niilo Отговорено Март 24, 2006 Автор Share Отговорено Март 24, 2006 Уви, в звукообработката ме има колкото да си настроя панорамата и нивото на звука Става въпрос по-скоро за идеята, не за реализацията Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st0rmblastt Отговорено Март 25, 2006 Share Отговорено Март 25, 2006 Много приятно...А клавира семплиран ли е или ти го свириш? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KingdomX Отговорено Март 25, 2006 Share Отговорено Март 25, 2006 мен ме кефи направи го 5 минути и ще се разглобя Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CorvusCorax Отговорено Март 27, 2006 Share Отговорено Март 27, 2006 направи го 5 минути и ще се разглобя Да, да!!! Ще има масово разглобяване Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niilo Отговорено Март 27, 2006 Автор Share Отговорено Март 27, 2006 Много приятно...А клавира семплиран ли е или ти го свириш? Изцяло едирол оркестрал Ще поработя по въпроса с инструментала Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Отговорено Март 27, 2006 Share Отговорено Март 27, 2006 Мисля че нещо с малко повече високи тонове ще се върже много хубаво ! Много е готино! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts