Боян Отговорено Декември 28, 2004 Отговорено Декември 28, 2004 яко тьпани Да, да, яко тъпани Добре ли сме или не сме добре ... Баси Цитирай
Topsun Отговорено Декември 28, 2004 Отговорено Декември 28, 2004 малко тъпън с много Бърбън,може и як картоф Цитирай
Bassko Отговорено Декември 28, 2004 Отговорено Декември 28, 2004 По-добре е маракас! ...........странна тема! Цитирай
HanSolo Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 А,може ли маракасите и в мониторите????????? Цитирай
sinbat_tornadoto Отговорено Август 29, 2005 Отговорено Август 29, 2005 "Школа за тъпан - Добри Палиев" който не вярва да провери Цитирай
Katsko Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 абе някой нема ли да каже нещо смислено в тая тема?никой във форума не свири или поне не се опитва да свири на тъпан(като мене )...аз пуснах тема за изработка на тъпан и се оказа че никой нищо не знае...има ли смисъл да пиша за постановка на тъпан,школи,поддръжка(не че много разбирам от тва де)?ае некой ако разбира да ми свирне да си поговорим за тъпани :hello: Цитирай
bluesman Отговорено Октомври 12, 2005 Отговорено Октомври 12, 2005 Katsko, Не съм видял темата ти за тъпаните,иначе можех да се закача. Едно време по стажовете от училище съм ходил в "Орфей" и съм работил в бригадата която правше тъпани и дайрета ( цялата бригада се състоеше от един бай Стоян ) . За две седмици станах културист в ръцете от огъване,опъване и стягане. Все пак това беше преди .........20 години.......но каквото е останало от спомените ми може и да е от полза. Цитирай
bluesman Отговорено Октомври 13, 2005 Отговорено Октомври 13, 2005 За съжаление не правя тъпани.Ще разпитам дали бай Стоян случайно не работи още на часно.Според мен трябва вече да е на около 75 години........... Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 20, 2005 Отговорено Октомври 20, 2005 Писаха ми петица преди малко по тъпън!!! Да живеят ДАУЛИСТИТЕ!!! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 22, 2005 Отговорено Октомври 22, 2005 Сетих се за един колега който си правеше пръчките от няква пластмаса. И най накрая на концерт му се строши...Кияка Цитирай
Recommended Posts